VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Kranenburglaan 31: vier slaapkamers, serre, dubbele garage, zonnige tuin én leuke buren

Halfvrijstaand wonen op loopafstand van het Naaldwijkse centrum voor € 549.000 k.k.

Sinds 4 januari 1997 wonen ze er. ‘Op de dag van de laatste Elfstedentocht zijn we verhuisd’, weet Piet van Dijk zich nog te herinneren. En nog altijd wonen hij en echtgenote Riet er met plezier. ‘We hebben hier heel fijne buren.’ Maar nu de twee beiden 80 jaar én nog goed gezond zijn, moet dat te-koop-bord toch maar eens in de tuin. ‘Al blijft het een hele stap’, zegt Piet er eerlijk bij. En daarom staat Kranenburglaan 31 in Naaldwijk te koop. Vermoedelijk niet al te lang. Halfvrijstaand, uitstekend onderhouden en met een zonnige serre en dito tuin op wandelafstand van het centrum: de € 549.000 k.k. die Van Baar Makelaars ervoor vraagt, is zeker niet overdreven.

De kleurrijke bloementuin baadt in het zonnetje, op een maandagmiddag in augustus. ‘Dat doet Riet allemaal, de tuin bijhouden. Maaien, snoeien, water geven… zij is gek van de tuin. Als ik ’s avonds in de zomer weleens om half elf thuis kwam na een bestuursvergadering, zag ik vaak nog wat bewegen in de tuin. Dan was Riet nog bezig’, zegt Piet. Die vergaderingen waren van Westlandia, waar hij 48 jaar in het bestuur zat. En nog altijd kan hij het besturen niet laten. ‘Ik ben nou weer voorzitter van de biljart. Ach, ik vind het leuk om te doen.’

Ruim opgezette twee-onder-een-kap

Van binnen en van buiten ziet Kranenburglaan 31 er perfect uit. Kan ook bijna niet anders, met schilderwerk uit 2016. ‘We zijn al die tijd samen geweest, en we zijn zuinig op onze spullen’, zegt Piet. De twee-onder-een-kap is ruim van opzet. Dat merk je al in de hal, die 3,50 bij 4 meter groot is. Op de vloer ligt chique marmer. Ook de woonkamer heeft over vierkante meters niet te klagen. Temeer omdat er een serre aan grenst, waarin het buitengevoel ook in de donkere maanden overeind blijft. Een gashaard houdt het ’s winters warm en sfeervol.

Echte eyecatcher is de keuken, die – heel apart – turquoise van kleur en strak van uitvoering is. De U-opstelling heeft alles wat een béétje chefkok van een driesterrenrestaurant zich maar kan wensen. Een handige bijkeuken ontbreekt niet. Net zoals zonwering buiten, die de temperatuur binnen in de zomer draaglijk houdt.

Drie slaapkamers eenhoog

Boven zijn er drie slaapkamers, stuk voor stuk zeer royaal van formaat. In de badkamer is zowel douchen als in bad gaan een optie. Koude voeten? De vloerverwarming houdt het aangenaam. Ook hier zorgen accenten in turquoise voor een opvallende uitstraling. Helemaal bovenop is nóg een ruimte te vinden, ideaal als berging of eventueel slaapkamer vier.

Tuin van 13 meter diep

In de garage van bijna 10 meter diep passen met gemak twee auto’s. En anders is er altijd nog een parkeerplaats op eigen terrein. Dat terrein is trouwens in totaal 357 vierkante meter groot. De tuin heeft een diepte van 13 meter. Da’s fors, maar belangrijker is de ligging: op het zuidwesten. Piet: ‘Als in januari het zonnetje scheen, zag ik Riet vaak al om de hoek buiten zitten. Aan de achterkant zit je in de luwte van de garages, dus het kon al gauw.’ Leuk detail: de tuin loopt bijna over in de tuin van de andere helft van de tweekapper. ‘We hebben heel fijne buren. We komen niet elke dag bij elkaar over de vloer, maar er is altijd wel even een praatje. Mensen hebben hier ook nog oog voor elkaar. Iedereen die het hoort dat we gaan verhuizen zegt het ook: jammer dat jullie weggaan.’

Maar Van Baar Makelaars belooft bij deze dat er gezellige nieuwe bewoners voor terugkomen. Buren worden in de Kranenburglaan kost € 549.000 kosten koper.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?