VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Laatste bedrijfsunits van 60m2 tot 506m2 aan de Stoelmatter in Wateringen: koop vanaf € 110.000 exclusief btw v.o.n., huur vanaf € 1.000 exclusief btw per maand

Open huis op woensdag 8 mei van 17.00 tot 18.00 uur

Het gaat hard met de bedrijfsunits aan de Stoelmatter in Wateringen. En hoe kan het ook anders: het bedrijfsverzamelgebouw is niet weggestopt aan de achterkant van een bedrijventerrein, maar staat op een prominente locatie op Wateringseveld. Van de 20 nieuwbouwunits die het gebouw telt heeft inmiddels 70% een eigenaar. Wie interesse heeft in een van de resterende units is welkom op woensdag 8 mei. Tussen vijf en zes ‘s middags is het open huis. Bij Van Baar Makelaars begint de prijslijst voor de overgebleven units bij een heel schappelijke € 110.000 exclusief btw. Huren is ook een optie, vanaf € 1.000 exclusief btw per maand.

 

De locatie moet zeker een rol hebben gespeeld bij de voorspoedige verkoop. De Stoelmatter ligt aan de entree van Wateringseveld, de toegang naar een groot aantal bedrijven. De Wippolderlaan ligt op een minuut afstand. Daardoor is elke bestemming makkelijk bereikbaar; het Westland, de regio Haaglanden of Rotterdam. Op en rond Wateringseveld zijn veel bedrijven te vinden, van de Makro tot en met Hornbach.

 

Eyecatcher

Bovendien spreekt ook de architectuur van het bedrijfsverzamelgebouw tot de verbeelding. Het modern uitziende pand is een eyecatcher voor iedereen die over de naastgelegen rotonde rijdt. Op het terrein zijn voldoende algemene parkeerplaatsen beschikbaar, zodat er ruimte genoeg is voor bedrijfswagens en bezoekers. Door middel van een poortdeur kunnen ondernemers in het gebouw ervoor zorgen dat er geen onbevoegden op het terrein komen.

 

Units van 60 tot 506 vierkante meter

De 20 units waarin het bedrijfsverzamelgebouw is verdeeld, variëren in grootte. Daarmee heeft het gebouw een grote verscheidenheid aan ondernemers getrokken. De kleinste unit die nu nog vrij is heeft een oppervlakte van 60 vierkante meter. Die kost € 110.000 exclusief btw v.o.n. of € 1.000 exclusief btw per maand. Voor ondernemers die meer ruimte willen, zijn er ook grotere units beschikbaar tot 506 vierkante meter. Eventueel is er ook de mogelijkheid om de units te koppelen.

 

Open huis

Interesse voor een van de allerlaatste units aan de Stoelmatter? Op woensdag 8 mei staan tussen ‘s middags vijf en zes de deuren open tijdens het open huis. Wie al eerder meer wil weten, kan contact opnemen met Van Baar Makelaars.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?