VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Laatste bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Wateringse Veld in aanbouw

Welke 18 ondernemers grijpen de kans op bedrijfsvestiging op een A1-locatie?

Schaars worden ze, heel schaars: kavels grond op bedrijventerrein Wateringse Veld om bedrijfsgebouwen te realiseren. Het is er zelfs nog maar één: die aan de Klopperman, naast nummer 51 en om de hoek van kassenbouwer Gakon. Daar komt het laatste bedrijfsverzamelgebouw van de vele die Wateringse Veld inmiddels telt. Project De Klopperman omvat 18 units voor ambitieuze ondernemers, met ruime afmetingen van 318 vierkante meter. Wie haast heeft wordt op zijn wenken bediend. In september van dit jaar is de oplevering.

 

Wateringse Veld, en op het aangrenzende Zwethove, zijn populaire vestigingsplaatsen voor het bedrijfsleven. De reden is duidelijk: weinig bedrijfsterreinen hebben zo’n strategische ligging. Via de Wippolderlaan is het gebied een prima uitvalsbasis richting het Westland, Den Haag, Delft en Rijswijk. De snelwegen A20 en A4 liggen om de hoek. Bovendien is het bedrijfsterrein modern van infrastructuur. Verbindingswegen zijn breed, er is veel groen ingetekend.

 

Project De Klopperman

Inmiddels nadert Wateringse Veld z’n voltooiing. Alleen aan de Klopperman lag er nog ruimte. Die wordt iin hoog tempo opgevuld. De bouw van het project De Klopperman is in volle gang. Op het terrein naast nummer 51 wordt een fraai en functioneel bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd. Er komen 18 bedrijfsunits in het gebouw, die alle dezelfde oppervlakte hebben: circa 318 vierkante meter.

 

Mogelijkheid om units te koppelen

Dat is een maatvoering waar veel ondernemers mee uit de voeten kunnen, maar wie liever nog groter wil: de mogelijkheid bestaat om units te koppelen. Met een werkhoogte van … meter is er ruimte voor heel uiteenlopend gebruik. Elke bedrijfsunit heeft standaard twee overheaddeuren en een loopdeur.

 

Veel parkeerruimte

Voor elke ligt een perceel van vijf meter vanaf de voorgevel, ongeveer 50 vierkante meter groot. Hier kunnen per unit circa … parkeerplaatsen op eigen terrein worden gerealiseerd. Achter het bedrijfsverzamelgebouw wordt nog een groter parkeerterrein aangelegd. Problemen om bedrijfswagens en die van bezoekers neer te zetten, een irritatie op veel verouderde bedrijfsterreinen, kent De Klopperman dus niet.

 

Casco oplevering

Elke unit wordt casco opgeleverd, zodat toekomstige eigenaren er meteen hun eigen invulling aan mee kunnen geven. Er zijn aansluitingen voor elektra en water en (twee) voor de riolering. Bouwer is de regionaal bekende onderneming Hercuton, die al meerdere bedrijfs- en bedrijfsverzamelgebouwen heeft gerealiseerd in deze omgeving. Met andere woorden: degelijkheid en duurzaamheid verzekerd.

 

A1-locatie

Ondernemers die zich graag op een prominente plek willen vestigen zitten goed. Gebouw De Klopperman is straks goed zichtbaar vanaf de N211. Met een aantal bekende bedrijven in de buurt is de representativiteit van de locatie optimaal. En wie geen ondernemer is, maar een particulier op zoek naar een belegging of een unit voor eigen gebruik: ook die mogelijkheid is er. De units zijn zowel te huur (€ 3378,75 per maand) als te koop (€477.000 ex btw v.o.n.). Wie meer interesse wil kan terecht bij Van Baar Bedrijfsmakelaars. Maar wees er snel bij: opleveren staat gepland voor september en de interesse is groot!

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?