VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Laatste fase Floriëndaal in Naaldwijk! Laatste twee-onder-één-kapwoning te koop! Te koppelen met achtergelegen bedrijfsunit!

Langzaam maar zeker nadert een nieuw stukje Naaldwijk zijn voltooiing: de twee projecten Floriëndaal en de Dyckerhof te Naaldwijk, welke beide onderdeel zijn van één groot plan gelegen achter de Dijkweg. In villawijk Floriëndaal komen er nog vijf woningen bij, bestaande uit 4 twee-on- der-een-kapwoningen met garage en 1 vrij- staande woning met garage aan de straat Galderie. De tuinen liggen gunstig op het zuid-westen. De woningen zijn eventueel te koppelen met de achtergelegen bedrijfs- ruimtes in nieuwbouwproject De Dyckerhof. U kunt de brochures met prijstlijsten opvra- gen bij Van Baar Makelaars.

Laatste twee-onder-één-kapwoning

Ook de laatste fase krijgt de karakteristieke ‘luxe’ uitstraling in vormgeving mee, met accenten uit de populaire jaren dertig stijl. De 4 twee-on-

der-één-kapwoningen hebben een forse woon- vloeroppervlakte: 150 m2 met een garage. Ook de tuin mag er zijn: die varieert van 325 tot maar liefst 449 m2. De laaste 2-onder-1-kapwoining op een perceel van 449 m2 staat te koop. Koopsom € 569.000 v.o.n.

Drie slaapkamers, vijf mogelijk

Alle woningen hebben standaard al drie slaapka- mers. Wie dan nog ruimte tekort komt, kan pro- bleemloos de bovenste etage verbouwen tot twee slaapkamers. Een extraatje is de ideale oriëntatie op de zon: op het zuid-westen

Vrijstaande woning met garage op 556 m2

Wie liever nog wat privacy extra heeft, kan zich inschrijven voor de enige vrijstaande woning die nog in Floriëndaal wordt gebouwd. Deze wo-

ning heeft het voordeel van een riante kavel van maar liefst 556 m2. Koopsom € 649.000 v.o.n. Ook deze woning heeft een tuinligging op het zuid-westen. Via de Galderie is er voor alle vijf de woningen een snelle aansluiting op de Dijkweg.

Woningen te koppelen met achtergelegen bedrijfsunit
Tegelijkertijd met het slot van Floriëndaal komen er in de Dyckerhof nog 16 bedrijfsruimten bij aan de Koopmanstraat. De woningen in de laaste fase van Floriëndaal zijn te koppelen aan een bedrijfs- ruimte van circa 65 m2 begane grond met volledi- ge verdiepingsvloer.

Elke bedrijfsruimte heeft er minstens twee par- keerplaatsen op eigen terrein bij. Daarnaast zijn er nog een aantal parkeerplaatsen voor gemeen-

schappelijk gebruik. Koopsommen variëren van € 169.000 tot € 179.000 exclusief BTW v.o.n.

Interesse?

U kunt de brochures met prijslijsten opvragen bij Van Baar Makelaars (0174-638750, info@vanbaar.nl).

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?