VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Laatste fase Floriëndaal in Naaldwijk!

Laatste vrijstaande woning te koop! Te koppelen met achtergelegen bedrijfsunit!

Langzaam maar zeker nadert een nieuw stukje Naaldwijk zijn voltooiing: de twee projecten Floriëndaal en de Dyckerhof te Naaldwijk, welke beide onderdeel zijn van één groot plan gelegen achter de Dijkweg. In villawijk Floriëndaal komen er nog vijf woningen bij, bestaande uit 4 twee-onder-een-kapwoningen met garage en 1 vrijstaande woning met garage aan de straat Galderie. De tuinen liggen gunstig op het zuid-westen. De woningen zijn eventueel te koppelen met de achtergelegen bedrijfsruimtes in nieuwbouwproject De Dyckerhof. De twee-onder-een-kapwoningen zijn verkocht. Op dit moment is alleen de vrijstaande woning nog beschikbaar. U kunt de brochure met prijslijst opvragen bij Van Baar Makelaars.

Vrijstaande woning met garage op 556 m2

Op dit moment is alleen de vrijstaande woning nog beschikbaar. Voor wie wat extra privacy wil, kan zich inschrijven voor de enige vrijstaande woning die nog in Floriëndaal wordt gebouwd. Deze woning heeft het voordeel van een riante kavel van maar liefst 556 m2. Koopsom € 649.000 v.o.n. Ook deze woning heeft een tuinligging op het zuid-westen. Via de Galderie is er voor alle vijf de woningen een snelle aansluiting op de Dijkweg.

Woning te koppelen met achtergelegen bedrijfsunit

Tegelijkertijd met het slot van Floriëndaal komen er in de Dyckerhof nog 16 bedrijfsruimten bij aan de Koopmanstraat. De woning in de laaste fase van Floriëndaal is te koppelen aan de laatste bedrijfsruimte van circa 65 m2 begane grond met volledige verdiepingsvloer.

Elke bedrijfsruimte heeft er minstens twee parkeerplaatsen op eigen terrein bij. Daarnaast zijn er nog een aantal parkeerplaatsen voor gemeenschappelijk gebruik. De

Koopsom van de laatste bedrijfsruimte is € 179.000 exclusief BTW v.o.n.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie.

Gratis waarderapport