VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Luxe eengezinswoning met vier slaapkamers aan de rand van de Naaldwijkse Opstal

Vier woonlagen woonplezier met woonerf en speelpleintje voor de deur

Hij zegt zelf altijd dat het voelt als ‘vrijstaand wonen in een rijtjeshuis’. En mocht dat klinken als een goedkope makelaarsoverdrijving: geef verkoper Philip van Geest eens ongelijk. Binnenin is er geen enkel geluid van de buren te horen. En wie buiten in de tuin zit, waant zich ergens in het buitengebied, met uitzicht op Westlandse kassen. Waar we zijn? Aan de Kalmoes 9 in Naaldwijk, de buitenrand van de Opstal pal aan de Opstalweg. Daar staat de eengezinswoning met XL-woonkamer, vier slaapkamers en een carport nét te koop. De vraagprijs bij Van Baar Makelaars: € 425.000 kosten koper.

 

Philip en zijn kinderen hebben precies de 25 jaar vol gemaakt aan de Kalmoes In Naaldwijk. In die tijd heeft de woning een aardige metamorfose ondergaan. ‘Ik heb elke steen wel een keer in mijn handen gehad.’ ‘Luxe’ is wel de meest bescheiden omschrijving van het interieur. Dat de familie van Geest het er zo lang heeft volgehouden heeft ook te maken met de bouw, legt hij uit. ‘De huizen zijn hier heel goed geïsoleerd. Ze zijn gebouwd met dikke separate betondelen, er zit een spouwmuur tussen. Je hebt dus ook geen geluidsbrug. Je hoort absoluut niks van de buren.’

 

Woonkamer van 11 meter diep

Ook qua ruimte is de vergelijking met een vrijstaande woning niet ver weg. De woonkamer heeft er drie meter bijgekregen, waardoor er elf meter tussen de voor- en achterpui zit. Die lengte wordt nog eens geaccentueerd door de brede, lange planken van getrommeld eikenhout. De glazen paneeldeuren maken het sfeervolle plaatje compleet.

 

De keuken heeft een U-vorm, een garantie voor extra veel werk- en opbergruimte in de kastjes. De meest ingewikkelde kerstmenu’s zijn hier – figuurlijk dan hè – een eitje: er wacht een blinkend Boretti fornuis in rvs, met 6 pitten en een kalkoenproof oven. Met gebroken wit als kleur is de stijl ongetwijfeld aansprekend voor nieuwe eigenaren.

 

Grote ouderslaapkamer en badkamer

Ook boven is er in het verleden flink geklust. De derde slaapkamer is gesneuveld en de ruimte is verdeeld tussen de ouderslaapkamer en de badkamer. Doordat ook het balkon is gepromoveerd tot woonruimte, is die grootste slaapkamer ook écht groot: ongeveer 20 vierkante meter. De badkamer heeft nog het meest weg van een privé-wellnesscenter. Die indruk is te danken aan de fraaie tegelvloer in donkerbruin, de sterrenhemel en de keramische tegels in de opvallend ruime douche. Liever in bad? Ook die mogelijkheid is er. Een hangend toilet en een dubbele wastafel – nooit meer ruzie tijdens het tanden poetsen – maken ‘m af. En het lijkt een detail, maar vloerverwarming in een badkamer maakt zelfs opstaan op de maandagmorgen in de winter draaglijk.

 

Derde en vierde slaapkamer

Het tekort aan slaapkamers eenhoog is op de tweede etage opgelost. Daar zijn nog eens twee kamers te vinden. Het schuine dak is geen probleem, want dakkapellen aan beide kanten brengen uitkomst. Ook de cv-ketel met wasruimte heeft hier een plek. Er is zelfs nog een etage daarboven: de vliering, bereikbaar met de vlizotrap en door het dakraam extra licht. Verder is de woning voorzien van een airco die het in combinatie met de zonneschermen ook op warme dagen aangenaam houdt. Een alarminstallatie houdt een oogje in het zeil voor kwaadwillenden (Philip: ‘Dit is een wijk waar nooit iets gebeurt’) en op het dak doen 19 zonnepanelen er alles aan om de elektriciteitsrekening te temperen.

 

Zon gaat onder in de tuin

En over zon gesproken: de tuin ligt op het westen. Dat betekent dat het zonnetje in de zomer rond de middag in de tuin arriveert, om te blijven plakken tot zonsondergang. Aan de voorkant staat de auto overdekt, onder de eigen carport die buren is met de berging. Zeker voor ouders met kleine kinderen is het er plezierig wonen: de Kalmoes ligt aan een woonerf met speelpleintje, scholen liggen om de hoek. En ook de winkels van de Geestweg zijn binnen bereik. Wie een eengezinswoning zoekt, maar stiekem droomt van een vrijstaand huis, kan het hier combineren aan de Kalmoes 9. Voor € 425.000 kosten koper is dit een all-in woning waar niets meer aan hoeft te gebeuren.

 

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?