VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Naaldwijkseweg 278 B te ’s-Gravenzande

Een warm en gastvrij familiehuis, waar gewoond en gewerkt kan worden.

Deze vrijstaande woning van bouwjaar 2002 heeft een zeer royale woonkamer, 5 ruime slaapkamers en een grote garage/bijkeuken. De woning beschikt over driedubbel glas waardoor omgevingsgeluiden binnenshuis niet worden waargenomen. 
De woning is geheel geïsoleerd en beschikt over een energielabel A. U kunt deze sfeervolle en uitstekend onderhouden woning zonder verdere kosten betrekken. Woonoppervlakte is 222 m2 en het perceel is gelegen op 297 m2 eigen grond. Parkeerplaats op eigen terrein en voor de deur.

Ligging 
Het gezellige centrum van zowel ’s-Gravenzande als Naaldwijk met een tal aan winkels (w.o. supermarkten), horeca-, sportgelegenheden, scholen, het strand en groen- en recreatiegebieden liggen in de directie nabijheid op loop- en fietsafstand van de woning. Verschillende uitvalswegen richting Den Haag en Rotterdam zijn binnen enkele minuten te bereiken. 

Indeling 
Royale entreehal en is voorzien van een meterkast, garderobe en trap naar de eerste verdieping. De hal geeft toegang tot de luxe keuken, woon- en eetkamer, bijkeuken/garage en de toiletruimte. 
De zeer ruime woonkamer van 50 m2 met een aanbouw van ca 3,5 m is gelegen aan de achterzijde van de woning. De woonkamer is voorzien van een natuurstenen schouw met gashaard wat zorgt voor een gezellige sfeer. Vanuit de woonkamer is door middel van twee dubbele openslaande deuren de fraaie en gezellige tuin te bereiken. In de mooi aangelegde tuin grenzend aan het park kunt u genieten in alle privacy. De begane grond is geheel voorzien van een Italiaanse tegelvloer en gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming. 

De moderne en luxe keuken in U-vorm met eetkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De luxe keuken komt uit 2017 en beschikt over een granieten werkblad met spoelunit en diverse inbouwapparatuur, waaronder een oven, stoomoven, afzuigkap, grote koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat met 4 kookzones in combinatie met gas wokbrander en een Quooker van 7 liter. Een complete keuken om de lekkerste maaltijden te bereiden. 
De zeer ruime bijkeuken/garage geeft toegang tot de achtertuin en is eveneens voorzien van een tegelvloer. 

Eerste verdieping 
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Twee royale slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning en de zeer ruime Master bedroom aan de achterzijde. De Master bedroom is gelegen over de volle breedte van de woning en is voorzien van een luxe op maat gemaakte kastenwand (2018). Boven de garage bevindt zich een 4e slaapkamer met veel bergruimte. De moderne en ruime badkamer is voorzien van een badkamermeubel met twee wastafels, ligbad met douche, aparte douchecabine en een toilet. 

Tweede verdieping 
De overloop geeft toegang tot de lichte royale 5e slaapkamer/werkkamer. De 5e kamer beschikt over een dakkapel gelegen over de volle breedte van de woning. Daarnaast is er op de tweede etage een bergruimte met CV-ketel en een aansluiting voor de wasmachine/droger. 

Exterieur 
Via de verzorgde, fraai aangelegde voortuin met eigen oprit en ruimte voor een auto, heeft u toegang tot de woning. De geheel ommuurde royale achtertuin- direct gelegen aan het park- is prachtig aangelegd en zeer goed onderhouden. De tuin biedt veel privacy en is voorzien van diverse terrassen voorzien van een pergola met harmonica zonwering en een overkapping. De achtertuin is zowel te bereiken via de garage/bijkeuken als via een aparte poortingang. 

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?