VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Nieuwbouw-appartement met slechts twee jaar op de teller in Hoogeland/Naaldwijk

Drie kamers, balkon op het zuiden en twee parkeerplaatsen: € 340.000 k.k.

Slechts twee jaar na oplevering hangt er al een tekoopbord op Strigastraat 81 in Naaldwijk. Vonden de verkopers die vijf minuten fietsen naar het centrum tóch veel te ver? Was het balkon op het zuiden misschien iets té zonnig? Of konden ze elke dag niet kiezen welke van de twee eigen parkeerplaatsen ze nu weer zouden gebruiken? Niets van dat alles, legt verkoopster Celine Prins uit. ‘We hebben het eigenlijk vier jaar terug al gekocht toen het nog gebouwd moest worden. Maar er kwam nu iets anders op ons pad.’ Dat betekent dat de volgende eigenaren een driekamerappartement in nieuwstaat kopen. En inderdaad: dicht bij het centrum, met zonnig balkon én twee parkeerplaatsen voor € 340.000 kosten koper.

 

Twee van deze complexen staan er aan de Strigastraat, in nieuwbouwwijk Hoogeland. Deze heet - met veel gevoel voor creativiteit - ‘Westland’. Nummer 81 ligt driehoog, met een mooi uitzicht over de wijk belooft Celine. ‘Je kijkt daardoor mooi over alle huizen heen.’ Het is opvallend hoeveel woonplezier een appartement van 75 vierkante meter kan opleveren.

De grootte krijgt visueel nog een extra impuls, doordat de gehele vloer bestaat uit fors uitgevallen plavuizen in een grijstint. Voelt toch nét weer wat groter aan, is de eerste indruk. Ook de 261 centimeter van vloer tot plafond helpen mee. Onder de plavuizen ligt vloerverwarming die in de zomer promoveert tot koeling. ‘Met die drie tropische dagen eind juni bleef het binnen heerlijk koel, het werd niet warmer dan 25 graden.’

 

Modelappartement

De woonkamer lijkt nog het meest op een modelappartement. Alles is en oogt nieuw, en na twee jaar (zorgvuldig) gebruik kan dat ook niet anders. Er past met gemak een flinke loungebank voor de tv-hoek, aan de andere kant is er ruimte voor een eetkamertafel voor vier. Daarachter staat de keuken.

 

Keuken uit twee delen

Ook die ziet eruit alsof de keukenmonteurs ‘m net hebben geïnstalleerd. Het geheel bestaat uit twee delen: een stuk met de gootsteen en de combimagnetron op ooghoogte, aan de andere kant een deel met inductiekookplaat op een kookeiland. Of eigenlijk kook-schiereiland, want het sluit net aan met de buitenmuur. Strak, greeploos en wit: liefhebbers die graag koken in een designdecor loopt het water al in de mond.

 

Twee slaapkamers telt het appartement, één groot, de ander een slagje kleiner maar uitstekend geschikt als werkkamer in het post-coronatijdperk. Wat opgaat voor de keuken, geldt ook voor de badkamer: de prijskaartjes zijn nét van de glazen douchedeur, de spiegel en het badkamermeubel af.

 

Extra breed balkon

Extra pluspunt is de buitenruimte, mét schuifpui. Celine: ‘Die schuifpui was twee jaar terug een extra optie die we hebben gekozen. Anders kreeg je twee klapdeuren die naar binnen opengingen. Zo blijft er meer leefruimte over.’ Leefruimte op het balkon is er trouwens ook genoeg. Misschien wordt het een beetje krap als je alle buren uitnodigt voor de house warming, maar breed is het wel met nét geen 7 meter. Over buren gesproken: ‘Het zijn gezellige en betrokken bewoners met heel uiteenlopende leeftijden. Daar is bij de toewijzing goed op gelet.’

 

Veel bergruimte

Er is een flinke bergruimte waar wasmachine en droger uit de weg staan. Hier is ook alle techniek te vinden, onder meer voor de zonnepanelen waar nummer 81 over beschikt. Daardoor komt een deel van de elektriciteit letterlijk uit eigen huis en is het een nul-op-de-meter-appartement. Op de begane grond staat een berging die behalve de fietsen ook alles opslokt wat niet direct voor het grijpen hoeft te liggen. En dan zijn er nog twee eigen parkeerplaatsen, want bij de aankoop is er geïnvesteerd in een tweede exemplaar. Rond het gebouw kan bezoek trouwens prima parkeren.

 

Die twee parkeerplaatsen, die luxe schuifpui en het zonnige balkon maken de vraagprijs van Van Baar Makelaars (€ 340.000 kosten koper) realistisch. En: je koopt eigenlijk een nieuwbouwappartement, zonder dat je een tijdlang door een bouwput naar huis moet. Oók wat waard.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?