VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Nieuwbouwappartement aan de Endeldijk in Honselersdijk te koop!

Drie kamers, gasloos en loggia op de begane grond: ideaal voor single of startend stel


Appartementen direct om de hoek van het centrum in één van de Westlandse kernen. Drie kamers. Nieuwbouw. En betaalbaar. Die staan er niet veel te koop op Funda. In Honselersdijk is de uitzondering op de regel te vinden. Aan de Endeldijk 2-C is een project gerealiseerd waar één appartement nu te koop staat. De winkels met alle voorzieningen liggen hier letterlijk om de hoek!


Endeldijk 2-C maakt deel uit van een kleinschalig nieuwbouwproject. Aan de rand van het centrum is een gebouw van twee lagen gerealiseerd. In totaal telt het project maar zes appartementen. Het appartement is circa 63 vierkante meter, goed voor een woonkamer en twee slaapkamers. Door de slimme plattegrond voelt het appartement groter aan.

Ligging op de begane grond
Nummer 2-C is gelegen op de begane grond. Prettig, voor wie graag nog het contact met de straat houdt. Via de keurige centrale entree is er toegang tot het appartement. Bezoekers melden zich via de intercom-installatie: de veiligheid is dus gewaarborgd. 

Plezierige woonkamer
De lichte woonkamer is er één met plezierige afmetingen met een ‘hapje’ eruit voor de loggia. Riant voor een single, ruim genoeg met z’n tweeën. In de hoek van het appartement komt de open keuken, in tijdloos wit. Die is voorzien van alles wat een enthousiaste kok zich maar kan wensen van het merk Whirlpool: Inductiekookplaat, multifunctionele oven met magnetronfunctie en vaatwasser. De vloer voelt meteen aangenaam warm aan: er ligt vloerverwarming onder, niet alleen in de woonkamer maar in alle kamers.

Eigen buitenverblijf
Via de woonkamer stap je zó de loggia op, het buitenverblijf dat bij je appartement hoort. Door de ligging op het oosten kun je al vroeg op de dag de zon in de kamer en in de loggia verwelkomen.

Twee ruime slaapkamers
Twee slaapkamers telt het appartement. De grootste is ook écht groot, met voor een driekamer-appartement royale afmetingen van 4,50 bij 3,50 meter. Ook de tweede slaapkamer heeft een behoorlijk formaat. Handig, zo’n tweede kamer. Het kan bijvoorbeeld een rustige werkkamer zijn om in coronatijd thuis te kunnen werken. Een startend stel dat gezinsuitbreiding krijgt kan er tijdelijk gebruik van maken als kinderkamer. Ook is het fijn om wat extra ruimte te hebben voor een hobby of voor opslag. In de badkamer is er de een douche en wastafel aanwezig. Een elektrische radiator brengt deze ruimte extra snel op temperatuur. Het toilet is apart van de badkamer. 

Gasloos appartement
Er is bergruimte in het appartement met een plek voor de wasmachine met een droger, de boiler en de warmtepomp. Het project is namelijk geheel gasloos. Dat betekent dat je niet alleen nu onbezorgd woont, maar ook later. Ook liggen er zonnepanelen op het dak, voor ieder van de zes appartementen circa 5 stuks. Daardoor is het energieverbruik laag. Voor opslag beschikt het appartement ook nog over een aparte berging, maar liefst 5 vierkante meter groot.

Dichtbij alles
De auto heb je niet eens nodig voor een bezoek aan de supermarkt of om snack af te halen: alles wat het dorp Honselersdijk leuk maakt is op loopafstand. Voor de sportvelden komt de fiets eraan te pas, maar ook dát is maar een paar minuten. En het voordeel van een nieuwbouwappartement is natuurlijk ook dat er jarenlang geen onderhoud aan te pas komt.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?