VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Oosterlee 11 in De Lier: woning met heel veel pluspunten voor € 295.000 k.k.

Vier slaapkamers, serre, tuin op het zuidwesten en rustige ligging: wie biedt?

Een eengezinswoning waar je niet van je sokken wordt gereden door voorbijrazende Verstappens-in-de-dop. Vier slaapkamers. Serre over de gehele breedte van de woning. Tuin op het zuidwesten. Leukste dorp van het Westland, volgens alle Lierenaars. Wat moet zo’n woning eigenlijk kosten? Vier ton? Mis. Drie een een half? Ook niet. Drie? Nee, nog steeds niet, al scheelt het weinig: € 295.000 kosten koper. Het is af en toe even zoeken in de overspannen woningmarkt. Maar er staan nog altijd aantrekkelijk geprijsde huizen te koop, ook bij Van Baar Makelaars. Op naar Oosterlee 11.

Het is een rustig wijkje achter de Kerklaan. Wie er met de auto niet hoeft te zijn, komt er niet doorheen. Dit jaar is het precies een halve eeuw geleden dat Oosterlee is gebouwd. Iets wat nummer 11 van binnen en van buiten niet is aan te zien. Zelfs qua energie doet de woning met label C nog prima mee. Aan de voorkant vallen de huizen op door het uitnodigende balkon. Eenmaal binnen is het vooral de ruimte beneden die in het oog springt.

Woonkamer met serre van bijna 11 meter diep

De woonkamer heeft een flinke upgrade gekregen met een serre. Doordat de grens tussen woonkamer en serre geheel van glas is, oogt het als één ruimte - van bijna 11 meter diep! De kamer heeft trouwens een heel leuke - en zeer royale - opstelling. De keuken in L-vorm verschuilt zich achter een wandje, waar we ook nog een los aanrechtgedeelte vinden. Met de kleur wit is niks mis, de siergreepjes doen ook nog modern aan zodat die keuken nog wel een paar jaartjes mee kan. En wie ooit droomde van extra veel bergruimte in de keuken: dit ís wat je zocht. Praktische zaken verder beneden: deels vloerbedekking, deels tegels op grond en een kast in de kamer. En hoewel we er met deze temperaturen er niet aan moeten denken, gaat die open haard in de koude maanden veel gezellige uurtjes opleveren.

Serre 12 maanden per jaar bruikbaar

Schuifpui open en de serre - 5,70 bij 3 meter - wordt onderdeel van de woonkamer. Ook via de keuken is er een ingang. Er ligt nu vloerbedekking, maar wie liever tegels wil: de leidingen voor vloerverwarming liggen er al. Daarmee is het een serre voor 12 maanden per jaar. En niet alleen om in het zonnetje te zitten, maar ook om even rustig van de rest te kunnen werken. Of om er een luxe kinderkamer van te maken.

Twee slaapkamers met balkon

Drie slaapkamers telt de bovenverdieping. Die zijn ingedeeld volgens boekje: twee groter, eentje ietsje bescheidener van formaat. Vaste kasten staan paraat om de garderobe op te slokken. Vanuit twee van de slaapkamers is het balkon aan de voorzijde van het huis toegankelijk.

De badkamer is compleet wit betegeld, en voorzien van een designradiator, een wastafel, een toilet en een douchecabine. Nog een trap op en we bereiken slaapkamer 4: een forse ruimte van bijna 6 bij 3,60 meter, met volop bergruimte onder het schuine dak. Door de installatie van een dakkapel is de ruimte goed te gebruiken én blijft het heerlijk licht. De ketel is uit 2012, dus nog jarenlang in conditie.

Tuin zuidwest

Buiten wacht een tuin op het zuidwesten, wat betekent dat de zon hier overuren maakt. De combinatie van groen (de hortensia’s staan volop in bloei) en tegels maakt ‘m afwisselend. Achterin de tuin staat een ruime berging. Dat alles maakt Oosterlee 11 tot een woning die heel wat pluspunten heeft. De afstand naar de Lierse Hoofdstraat is nog geen 5 minuten met de fiets en scholen zijn vlakbij. Van Baar Makelaars heeft de woning voor € 295.000 kosten koper in de etalage staan. Alleen: hoe lang nog?

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?