VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Oosterlee 9 in De Lier is na 38 (!) jaar aan de volgende bewoners toe

Eengezinswoning met vijf slaapkamers en een balkon op locatie bij het centrum

Een leuk straatje in De Lier is het, die Oosterlee. Het wijkje is een halve eeuw terug neergezet toen dit nog de rand van het dorp was. De in- en uitgang is via de Bleijenburg, zodat doorgaand verkeer er niets te zoeken heeft. Het gezellige Lierse centrum - geen leegstand - is op loopafstand, de sportvelden aan de Sportlaan zijn aan te fietsen. Nummer 9 staat te koop op Oosterlee. Dat de huidige bewoners er pas na 38 jaar afstand van doen, is het beste bewijs dat hier heel fijn wonen is.

Voor een woning met een halve eeuw op de teller mag de staat van onderhoud er zijn. Twintig jaar terug is het complete huis gerenoveerd. In de tussentijd is het up-to-date gehouden, onder meer met hardhouten kozijnen, kunststof kozijnen dubbel glas en een glasvezelaansluiting. De voordeur bereiken we via een trappetje van vier treden: chique. Het rijtje ligt namelijk iets verhoogd ten opzichte van de straat. 

Plavuizenvloer met vloerverwarming
De eerste indruk is positief, mede door het balkon eenhoog dat goed in de groene verf zit. Binnen valt de plavuizenvloer op, crème van kleur en voorzien van vloerverwarming over de gehele benedenverdieping. Het plafond met spotjes is geschuurd, en ook dat zien we niet overall.

Gashaard voor de sfeer
Veel glas houdt het binnen heerlijk licht. Vanaf de woonkamer is er uitzicht op de straat. Er staat een open haard op gas die de sfeer erin brengt zodra de temperatuur winterse waarden aanwijst. In de hoek van de kamer staat de open keuken. Netjes voor z’n twintig jaar, en voorzien van ‘moderne’ luxe (vaatwasser, koelkast, oven, keramische kookplaat) maar misschien dat de toekomstige bewoners er een ritje naar de keukenshowroom aan wagen. Er is in ieder geval ruimte voor een flinke U-opstelling. Via de keuken is de tuin bereikbaar, door de handige hordeur.

Drie slaapkamers eenhoog
Boven vinden we de drie gebruikelijke slaapkamers, waarvan twee groot en één richting kinderkamer - met bij de ouderslaapkamer als extraatje een deur naar het balkon aan de voorkant en het is voorzien van een kunststof pui van 2011. En de kamer ernaast is ook voorzien van kunststof kozijnen met een kantel-kiep raam van 2011. In alle kamers ligt keurig laminaat, de ouderslaapkamer beschikt over een kunststof pui met deur naar het balkon aan de voorkant. In de badkamer is er plaats voor een douche en een tweede toilet. Ook in de wintermaanden is het er aangenaam, dankzij elektrische vloerverwarming.

Nog twee slaapkamers op zolder
Onder het schuine dak zijn nog eens twee slaapkamers te vinden. Beide hebben het gemak van een dakkapel van 2011 met hardhouten kozijnen en dubbel glas. Hier passen ook de wasmachine en de droger, samen met de combiketel.

Tuin op het westen
De tuin ligt op het westen. Daar staat ook een schuurtje met plat dak, voorzien van elektra. De tuin heeft een achterom. Veel onderhoud is er niet: de gehele tuin is betegeld. Toch is de eerste indruk er één van groen, met weelderige struiken aan de zijkant en de achterkant.

De vraagprijs voor Oosterlee 9 is € 365.000 kosten koper. En dat is een zeer redelijk bedrag voor een eengezinswoning op een prima locatie met maar liefst vijf slaapkamers.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?