VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Parelduiker 29 te Monster

Eengezinswoning om de hoek van het Heijdse strand
Parelduiker 29 heeft de luxe van vijf slaapkamers 

Heerlijk, dichtbij het strand wonen. Of het nu bruinbakweer is of niet: zand en zee blijven altijd trekken. Dat zand en die zee zijn vanaf Parelduiker 29 in Monster wel heel snel bereikbaar. De woning ligt in De Kleine Geest, de wijk die om de hoek van de Noordzee ligt. Prima eengezinswoning trouwens, met het gemak van vijf slaapkamers.

Het is alleen maar de Slaperdijk die De Kleine Geest van Ter Heijde scheidt. Veel dichter kunt u als inwoner van Monster niet bij het strand wonen. Veel leuker ook niet. De Parelduiker is een vriendelijk straatje, ruim van opzet en met een paar enthousiaste bomen voor het groene accent. Met bouwjaar 1993 mogen we nummer 29 gerust een compliment geven: de buitenkant ziet er perfect uit. Mooie lichtgrijze tegels bij de entree, antracietkleurige luifel.

Bij binnenkomst in de hal valt meteen de vloer op. Lange, brede eiken planken geven er direct sfeer aan mee. Waar een vloer uit 2001 onderhand wel een keer toe is aan vervanging, krijgt eikenhout er veel meer karakter door.

Landelijke uitstraling
Ook andere elementen hebben die landelijke uitstraling waardoor je je er vanaf de eerste minuut thuis voelt. De deur naar de keuken bijvoorbeeld, met de verdeling in kleine ruitjes. Of de kamerhoge gordijnen. De woonkamer heeft de indeling die hoort bij een eengezinswoning. De keuken zit aan de voorkant. Hier is op creatieve manier een eetbar gecreëerd, met plek voor vier barkrukken. In de hoek van de keuken staat een bank tegen de muur, als extra plek om te eten. 

De keuken zelf is oorspronkelijk van het bouwjaar van het huis, maar wel netjes onderhouden. De vaatwasser heeft er trouwens pas vijf jaar opzitten. Ook door de keramische kookplaat geeft de keuken niet de indruk dat een gang naar de keukenshowroom direct nodig is.

Eerste verdieping: drie slaapkamers
Op de eerste verdieping vinden we de vertrouwde drie slaapkamers, met de ouderslaapkamer als grootste. De twee andere kamers zijn gewoon prima bruikbaar. Een balkon aan de achterzijde ontbreekt niet. Op de vloer: laminaat in eiken uitvoering, in goede staat. De badkamer heeft de luxe van een douche en een bad.  Nog een trap op en slaapplekken vier en vijf komen in beeld, onder het schuine dak. Wie hier een dakkapel laat monteren, maakt er visueel ineens een heel andere ruimte van. Aan de andere kant zorgt een groot Velux-dakraam al voor veel lichtinval.

Tuin met veel bergruimte
Dan nog de tuin. Ook hier zijn weer de fraaie tegels van de voortuin te vinden, met een minimum aan groenonderhoud. Wel is er een maximum aan bergruimte. Er is naast de berging een extra overkapping gecreëerd en voor wie dan nog ruimte te kort komt staat er ook nog een thuishuisje klaar, voor allerlei doeleinden geschikt. Een lichte thuiswerkplek bijvoorbeeld.

Het strand is dichtbij, maar vanaf de Parelduiker zijn ook winkels, sportverenigingen en scholen binnen bereik. Parkeren kan er voor de deur. Welk gezin gaat deze parel aan de rand van Monster opduiken?

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?