VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Perfect onderhouden, vrijstaande woning te koop: Maasdijk 87!

Exclusief wonen met alle privacy in het buitengebied

Exclusieve villa te koop aan het onderpad van de Maasdijk, op nummer 87. Een rustige ligging is verzekerd: nummer 87 ligt aan de noordelijke kant van de Maasdijk. Het is een huis dat perfect is onderhouden en luxe is afgewerkt. Chique natuurstenen vloer, grote keuken, tuinhuis, tuin met jacuzzi: veel meer eisen kunt u niet hebben. Bij Van Baar Makelaars is Maasdijk 87 te koop voor € 749.000 kosten koper.

Alleen al die ligging: het is het ‘andere’ onderpad van de Maasdijk, waar amper verkeer voorbijkomt. Eerste indruk is die van een villa met uitstraling. Via een automatisch sierhek rijden we het terrein op, met genoeg parkeerruimte voor een paar auto’s. Ook bij binnenkomst is het duidelijk dat het woonplezier hier voor het opscheppen ligt. In de ruime hal springt meteen de natuurstenen vloer in het oog, met een fraaie zalmkleur.

 

Open haard in de woonkamer

Die vloer ligt ook binnen in de grote woonkamer. Groot, maar vooral sfeervol dankzij de screens aan de voorzijde, de spots in het plafond en de prominente open haard in het midden. Die hoeft alleen maar voor de gezelligheid te zorgen, want de vloer houdt de ruimte aangenaam warm.

 

Keuken voor hobbykoks

Om de hoek staat de keuken, die bij enthousiaste hobbykoks absoluut punten gaat scoren. Al was het maar om de luxe uitvoering in U-vorm, waardoor er ruimte in overvloed is. En ook al heel bijzonder: het gebruik van kersenhout voor de deuren. Het geeft de keuken een warme look mee. Aan apparatuur ontbreekt het niet, met onder meer een magnetron/heteluchtoven en een inductiekookplaat.

 

Drie slaapkamers

Boven heeft u het gemak van drie slaapkamers. Tapijt met een hoge pool op de vloer maakt het plezierig om uit bed te stappen. In de - royale - ouderslaapkamer kan de airco aan als het ’s zomers te warm dreigt te worden. Dan blijven er nog twee kamers over, waarvan één met een kastenwand over de gehele lengte.

 

Lichte badkamer

Ook de badkamer heeft de kleurstelling van de woonkamer, met een vergelijkbare zalmkleurige tegel op de vloer en tegen de wanden. Uitgebreid in bad? Heerlijk, want het hoekbad staat al klaar. Omdat achterburen in de verste verte niet te zien zijn, heeft de badkamer een groot raam - een plezierig lichte ruimte is het. En geen koude voeten in de winter, want hier ligt vloerverwarming onder de vloer.

Verdieping twee is de vliering, bereikbaar via een vlizotrap. Handig voor de opslag van alles wat niet elke dag binnen handbereik hoeft te liggen.

 

Tuin met maximale privacy

En dan is er nog een zomerproof tuin, bereikbaar via brede openslaande deuren. Aan de voorkant een keurig gemaaid gazon, maar het echte tuinplezier vinden we achterom. Daar is het buitenverblijf aangelegd met strakke vormen, in een combinatie van klinkers en houten vlonder - als fundament voor de meerpersoons jacuzzi! Hier is het genieten met alle privacy, met zon tot maar liefst acht uur ’s avonds. Als extraatje staat er achter in de tuin nog een tuinhuisje, dat voor meerdere doeleinden geschikt is. Ook aan de veiligheid is gedacht, met een camera- en alarmsysteem. Het automatische hek is voorzien van een intercom, niemand komt zomaar het terrein op.

 

Prachtig plekje, veel privacy: wie graag in alle rust in het buitengebied wil wonen is welkom!

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?