VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Prins Hendrikstraat 31a te Naaldwijk

Driekamer-appartement in hartje Naaldwijk, in perfecte staat

Wonen op een gezellig punt met een riant en beschut terras

 

Graag in het centrum van Naaldwijk wonen, en dan het liefst in een instapklaar-appartement? Die kansen zijn er niet veel. Prins Hendrikstraat 31a is een welkome uitzondering. De bovenetage van het winkelpand aan de gezellige straat is te koop. En als je er binnenstapt wil je er meteen wonen ook. Wát een perfect verbouwd appartement. Wát een mogelijkheden met drie kamers. En wát een riant zonnig terras, helemaal beschut. Je hebt hier alles wat je nodig hebt op een perfecte plek. Prima als startplek voor een single of voor een stel. De prijs bij Van Baar Makelaars: € 325.000 kosten koper.

 

De Prins Hendrikstraat ligt in het centrum, maar dan nét even buiten de drukte. Terwijl je binnen 3 minuten wandelend op het Wilhelminaplein staat of in dezelfde tijd voor de ingang van winkelcentrum De Tuinen. Via een trap bereik je de voordeur van het appartement. Handig: je hebt zowel een ingang aan de Prins Hendrikstaat als aan de zijde van het Graanveld. Daar vind je trouwens ook dat grote parkeerterrein waar altijd wel een plekje te vinden moet zijn. Gratis, dat ook nog.

 

Leuk uitzicht!

Bij binnenkomst zie je meteen al dat er niets aan je appartement mankeert. Op de vloer lijken eiken planken te liggen, maar het is pvc: praktisch in onderhoud. Vanuit het raam aan de voorzijde heb je een leuk uitzicht op de winkelstraat. De keuken is een plaatje: strakke vormgeving, neutrale kleur (wit dus) en voorzien van precies die apparatuur die je niet kunt missen: inbouwkoelkast met kleine vriezer, een oven-magnetroncombi en een (nieuwe) vaatwasser.

 

Keukenblok met barkrukken

Je eet aan het keukenblok, met plek voor vier stoelen - model barkruk. In dat blok kun je trouwens al je keukenspullen een plek geven. Spotjes in het plafond brengen extra sfeer in de woonkamer. Twee slaapkamers heb je hier tot je beschikking. In de grootste van de twee past met gemak een tweepersoonsbed. Je kunt er dus ook met z’n tweetjes wonen. Dan heb je zelfs nog een extra kamer om te werken aan huis.

 

Enorm terras

In de badkamer kom je twee wastafels tegen en een douche. En ook die ziet er geweldig uit. De wasmachine en de droger hebben een eigen ruimte in dit slim ingedeelde appartement. En misschien wel de grootste verrassing - letterlijk en figuurlijk - vind je buiten. Daar wacht een enorm terras, dat gunstig is gelegen op het zuidoosten (de zon schijnt vanaf 9.00 tot 19.00 uur) en ook nog eens is afgeschermd. Als je érgens privacy hebt bij het buiten zitten, is het hier wel. Je kunt er met gemak een flinke loungebank installeren en dan houd je nog ruimte over voor een apart zitje.

 

Compleet met fietsenberging

De fietsen parkeer je in de berging die je aan de kant van het Graanveld vindt. Daar zit trouwens elektra in, mocht je een elektrische fiets hebben. Verder verkeert nummer 31a in uitstekende staat. De buitengevel en de voorgevel zijn drie jaar terug vernieuwd en dat is te zien. Met dubbele beglazing in het gehele appartement blijft het binnen behaaglijk. En als eigenaar ben je automatisch lid van de vereniging van eigenaren, voor een hele schappelijke € 106 per maand. Kosten voor het appartement bij Van Baar Makelaars: € 325.000 kosten koper.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?