VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Rijnsburgerweg 102: Verkoop Rijnsburgerweg 102 in Naaldwijk maakt verkoper én koper gelukkig

In het laatste kwartaal van 2019 stond een woning gemiddeld genomen nog maar 37 dagen in de verkoop. Dat record geldt echter niet voor het hogere segment, want daar hebben huizen vanzelfsprekend iets meer tijd nodig om van eigenaar te verwisselen. Des te opvallender was het dat Rijnsburgerweg 102 in Naaldwijk - € 869.000 kosten koper - in 14 dagen tijd verkocht was. ‘We hadden binnen twee weken al vijf kijkers. Het vierde stel was heel enthousiast. Zij hebben het gelijk gekocht’, zegt de gelukkige bewoonster die haar tevredenheid over Van Baar Makelaars (‘een heel goeie makelaar’) niet onder stoelen of banken steekt.

Op het huis aan de Rijnsburgerweg viel weinig aan te merken. Tien jaar terug gebouwd, tot in de kleinste kiertjes en gaatjes perfect onderhouden. Aansprekende architectuur uit de jaren dertig, binnenin voorzien van alles wat wonen plezierig, comfortabel en behaaglijk maakt. En dan ook nog een ligging die niet alledaags is: aan een uitloper van De Grote Gantel, zodat er een directe verbinding is met al het vaarwater in het Westland. Maar toch: een huis van ruim acht en een halve ton binnen twee weken verkopen, dat is ook weer niet wat de huidige bewoners in gedachten hadden.

‘We hadden echt geen idee’, zeggen ze. 'Dit is een heel ander segment qua prijs. Als je eens in de week, eens in de twee weken kijkers hebt, leek ons dat heel normaal voor dit soort huizen.’

Laaiend enthousiast

Dat liep dus iets anders. Op woensdag 22 januari stond het huis prominent in Groot Westland. Onder de vijf kijkers die in twee weken tijd langs kwamen waren ook de toekomstige (Westlandse) kopers. Die niet lang hoefden na te denken. De bewoners: ‘Wij waren natuurlijk blij dat we het zo snel verkocht hadden, maar we waren ook voor hen blij. Ze waren laaiend enthousiast.’

Ouder worden

‘Alles viel hier op z’n plek’, zegt de nieuwe koper. ‘We waren niet heel actief op zoek, maar hielden wel onze oren en ogen open als er iets voorbij zou komen dat helemaal naar onze zin zou zijn. En dat was dit. Dit huis is helemaal spic en span. Goede materialen, netjes onderhouden. Als we ouder worden hebben we altijd nog de mogelijkheid om op de begane grond een slaapkamer te maken. Het is écht een heel mooi huis.‘ Bovendien is het landhuis lekker ruim, met z’n inhoud van bijna 700 kubieke meter op 450 meter grond.

Keurig geregeld

Het duurt nog even voordat de huidige bewoners hun geliefde plekje aan het binnenhaventje gaan verlaten. De oplevering van hun nieuwe appartement staat in de zomer van volgend jaar gepland. De tevredenheid over Van Baar Makelaars overheerst. ‘Een heel goeie makelaar. Monique van Eendenburg heeft het allemaal keurig geregeld.’ Ook van de toekomstige eigenaren is niets dan lof voor de manier waarop de transactie is verlopen. ‘De contacten liepen heel prettig. Monique is invoelend, ze komt na wat ze afspreekt. We hebben een paar vragen aan haar gesteld en daar komt ze dan steeds snel op terug.’

Twee partijen gelukkig maken. Hoe mooi kan het vak van een makelaar soms zijn. Ook kennismaken met de makelaar waar verkoper én koper enthousiast over zijn? Neem vrijblijvend contact op!

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?