VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Ruim driekamerappartement in perfecte staat aan de rand van het centrum

Wonen met de voetjes (bijna) in het water aan de Wagenmakerstraat in ‘s-Gravenzande

Een appartement pal aan het water. Het gebeurt niet elke dag dat die exclusieve ligging tot de extraatjes behoort, maar aan de Wagenmakerstraat 3 in ‘s-Gravenzande is dat het geval. Het gebouw is ongetwijfeld beter bekend als complex ‘Vreelande’, opvallend door het chique grijs. Het wordt gescheiden van de doorgaande Albert Schweitzerlaan door een flinke waterpartij die familie is van de ‘s-Gravenzandsevaart, een uitloper van de Grote Gantel. Daarmee lijkt het een prima stekkie voor visliefhebbers én voor iedereen die wonen aan het water kan waarderen. Het hoekappartement met drie kamers heeft een vraagprijs € 475.000 kosten koper bij Van Baar Makelaars.

 

De Wagenmakerstraat ligt in een mooi stukje ‘s-Gravenzande, onderdeel van de nieuwbouwwijk Vreeburgh. Het complex is 14 jaar terug neergezet. Dat verklaart waarom alles er nog als nieuw uitziet. Parkeren kan om het gebouw, met meer dan genoeg vrije plaatsen. De entree mag er zijn: ruim en warm. Omdat het om een appartement op de begane grond gaat, is wachten op de liften er niet bij.

 

Honderden meters ver kijken

Nummer 3 - vanaf de Albert Schweitzerlaan gezien het linker appartement - valt allereerst op door de brede entree. Die loopt in een L-vorm richting de woonkamer. Als de deur opengaat, is het eerste wat de aandacht trekt het uitzicht: over het water. Door de grote afstand naar de weg is er geen verkeerslawaai, maar heb je wel het afwisselende panorama.

 

Lichte woonkamer met open keuken

Die woonkamer heeft trouwens heel behoorlijke afmetingen. Het appartement meet in totaal circa 106 vierkante meter, zodat er voor elk van de drie kamers genoeg ruimte is. Licht is het ook, omdat er aan de zijkant extra licht naar binnenvalt via het raam. Op de vloer ligt onderhoudsvriendelijk laminaat in een beuken kleur.

 

Ook de keuken is groter dan in het gemiddelde appartement gebruikelijk is, met zelfs heel veel kastruimte. In de L-vorm vinden we alle apparatuur waar we op rekenden, inclusief een combimagnetron op ooghoogte en een inductiekookplaat. Het strakke design van de kookplaat draagt bij aan de moderne uitstraling van de keuken: gebroken wit, met langwerpige chromen grepen.

 

Extra grote slaapkamer

Oorspronkelijk was het appartement getekend met drie slaapkamers. Dat zijn er gelukkig uiteindelijk twee geworden. Dat verschil is vooral te zien in de grote slaapkamer die ook écht groot is. Hier geen passen en meten om een tweepersoonsbed en een kledingkast kwijt te raken, maar een flinke oppervlakte die het beeld ruimtelijk houdt. Slaapkamer twee is weliswaar ietsje kleiner, maar nog altijd multifunctioneel bruikbaar. Ideaal als logeerkamer en voor wie nog werkt ongetwijfeld ook als rustige werkkamer aan huis in coronatijd. Ook in beide slaapkamers ligt laminaat.

 

Bad en douche in de badkamer

Waar badkamers in appartementen ook meestal niet overhouden qua vierkante meters, is het hier alweer anders. Bad, douche en een flink badkamermeubel: het zit er allemaal in. Op de vloer liggen zwart/witte tegels in schuin patroon: slim, want die laten de badkamer groter lijken. Bergruimte is er genoeg. Direct naast de voordeur is een interne berging te vinden, naast de badkamer nog een bergkast. Het - aparte - toilet ziet er al even netjes uit.

 

Balkon op het zuiden

Maar misschien is de grootste trekker wel het balkon. Vanaf de zonnestoelen is het genieten: de ligging is nagenoeg op het zuiden, het halfhoge glazen scherm houdt de wind praktisch tegen. En altijd is er dat uitzicht richting het centrum, dat nooit verveelt. Het vernieuwde centrum is trouwens maar een paar minuten wandelen. Met slechts vier woningen per laag is privacy verzekerd. En om een teveel aan zon te temperen, zijn er drie elektrische uitval-zonneschermen geïnstalleerd, over de gehele breedte van het huis. Handig: die kunnen onafhankelijk van elkaar worden neergelaten.

 

Al die plussen maken Wagenmakersstraat 3 tot zo’n appartement uit categorie ‘verkocht-voor-u-er-erg-in-heeft’. Eén telefoontje naar Van Baar Makelaars voor een rondleiding garandeert in ieder geval dat u een van de eersten bent die hengelt naar dit unieke stekkie.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?