VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Secretaris Harmansstraat 9, een rustig plekje op vijf minuten wandelen van het centrum

Uitgebouwde eengezinswoning heeft als uniek extraatje een ligging aan de Naaldwijkse Vaart

 

Het is geen plek waar je gauw langs komt, de Secretaris Harmansstraat in Naaldwijk. Wel is het een van de weinige straten die zowel met de auto als met de boot te bereiken zijn. Met de ligging aan de Naaldwijkse Vaart heeft nummer 9 z’n eerste extraatje al te pakken. En dat is nog lang niet het enige. Beneden is de woonkamer uitgebreid tot XL-formaat, het onderhoud is tot in de puntjes uitgevoerd en de auto staat op eigen terrein. En dat allemaal op vijf minuutjes wandelen van het Naaldwijkse centrum. De woning staat voor € 475.000 kosten koper te koop bij Van Baar Makelaars.

 

De Secretaris Harmansstraat ligt precies in de knik van de Secretaris Verhoeffweg en de ‘s-Gravenzandseweg. Ideaal plekje voor rustzoekers daarmee, want doorgaand verkeer is er niet. Aan de buitenkant ziet nummer 9 er nog fris uit: woning en berging zijn in 2020 schoongemaakt en opnieuw gevoegd. Direct naast de fietsenberging aan de voorzijde is royaal gelegenheid om de auto te parkeren.

Vanaf de hal komen we - via de keuken - de woonkamer binnen. Die is in 2007 door bouwbedrijf Zwarts voorzien van een uitbouw van 2,50 meter. Het resultaat is een kamer die een indrukwekkende 11 meter diep is. Op de vloer ligt een stijlvolle grijze plavuis, met daaronder vloerverwarming. Voor de gezelligheid in de winter doet ook de gas-openhaard mee, halverwege de woonkamer.

 

Strakke en tijdloze keuken

De keuken heeft een fraaie uitstraling, vooral door het granieten aanrechtblad dat ook op de achterwand dienst doet. In combinatie met de inductiekookplaat en de moderne witte fronten ziet alles er strak en tijdloos uit. De opstelling is er één in U-vorm. Eén pootje van de U is gereserveerd voor een eetbar, waar met gemak twee krukken kunnen staan voor een snelle hap met uitzicht op de straat.

 

Twee of drie slaapkamers?

Ook boven is het een en ander verbouwd. De drie gebruikelijke slaapkamers zijn er twee geworden. Dat levert een ouderslaapkamer op met ongekende afmetingen, zo’n 25 vierkante meter. Omdat de twee oorspronkelijke deuren zijn gehandhaafd, is het een kleine moeite om er weer drie kamers van te maken. Hoofdkleur in de badkamer is wit. De ruimte is groot genoeg voor een bad en een een douche.

 

Vrij indeelbare zolderverdieping

Nog een verdieping hoger is de flinke zolder te vinden. Het is nu nog één grote ruimte, zodat er met een beetje creativiteit veel meer van te maken is. Een extra slaapkamer bijvoorbeeld, of een werkkamer. Ook wasmachine, droger en cv-ketel - een gloednieuwe Remeha Avanta uit 2021 - kunnen dan netjes uit het zicht worden weggewerkt. Met de installatie van een dakkapel kan er dan meteen extra staruimte én daglicht worden geregeld.

 

Tuin met zonneterras aan het water

Vanaf de brede schuifpui is er toegang tot de tuin. Die begint met een royaal terras, met grijze tegels van natuursteen. Een plataan brengt de groene sfeer erin. Via een trapje omlaag bereik je dan de meest aantrekkelijke plek om buiten te zitten: pal aan het water van de Naaldwijkse Vaart. Op de grote houten vlonder is ruimte genoeg voor een extra loungeset.

 

Uitstekende staat van onderhoud

Veel onderhoud is er niet bij. Het schilderwerk is vijf jaar terug gedaan, de (houten) kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing. Om al te veel zon in de woonkamer tegen te houden is het huis voorzien van automatische zonwering. Ook de beschoeiing aan het water - uit 2015 - verkeert in prima staat.

 

Dat maakt de Secretaris Harmansstraat 9 tot een heerlijke locatie voor iedereen die graag in de buurt van het centrum wil wonen, maar vooral ook rustig wil wonen. En hoe vaak krijgt u die kans om zo’n plek te vinden die ook nog eens aan doorgaand vaarwater ligt?

 

*De oplevering van de Secretaris Harmansstraat 9 te Naaldwijk zal plaatsvinden in het derde kwartaal van 2022.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?