VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Starterswoning in gezellige Duiventorenstraat te koop voor € 229.000 k.k.

Hoekhuis met charme, serre en zonnige tuin op het westen

Het is nog zo’n Naaldwijks straatje waar we rustig het etiket ‘sfeervol’ op mogen plakken. Niks ten nadele natuurlijk van een nieuwbouwwijk. Maar de charme van bijna 90 jaar historie neem je de Duiventorenstraat niet meer af. De zijstraat van de Geestweg voelt authentiek aan. En waar in Naaldwijk heb je nog de luxe van een eigen bakker en slager om de hoek? Pluspunten te over dus voor nummer 33, het hoekhuis dat pas een weekje bij Van Baar Makelaars in de verkoop staat. Prijs: € 229.000 kosten koper. Ideaal dus als starterswoning, met een serre en een zonnige tuin op de koop toe.

Het perceel waar Duiventorenstraat 33 op staat, is meteen 169 vierkante meter groot. Een flinke voortuin neemt al een fors deel van die oppervlakte in beslag. Binnen is het niet lang zoeken de ingebouwde charme van deze bijna-jarendertigwoning (1928). De woonkamer heeft een erker aan de straatzijde, op de vloer ligt laminaat met een fraaie houtprint en de houtkachel belooft meer heerlijke avondjes dan alleen maar 5 december. Omdat het huis al leeg is, is de staat van onderhoud goed te beoordelen: netjes onderhouden, met af en toe een likje verf voor het gezicht.

Open keuken met barretje

De keuken ligt verscholen om een hoekje. Het is een deels open keuken, met een gezellig barretje als afscheiding naar de woonkamer. Altijd handig voor een snelle hap, of om gewoon even bij te kletsen als je partner aan het koken is. Opvallend is de uitstekende staat van de keuken. De kleur is gebroken wit, de greepjes zijn verchroomd, het aanrechtblad is stevig beukenhout. Kastruimte genoeg, leert een snelle scan.

Serre en zonnige tuin

Via de achterdeur bereiken we de serre. Het is een heerlijke plek om van de zon te genieten als de buitentemperatuur het nog niet toelaat. Ook is die serre ideaal als privé-speelruimte voor de kinderen. Of om even rustig te werken of te studeren. Tuin blijft er nog genoeg over. Met een zonnige ligging, op het westen, is het al gauw mogelijk om op de tuinstoelen uit de schuur te halen. Veel tijd gaat er niet zitten in het onderhoud. De keurige tegelvloer wordt hier en daar onderbroken door een struik voor het natuurgevoel. De tuin is ook via het achterom te bereiken.

Twee ruime slaapkamers

Terug naar binnen. Op de eerste verdieping heb je twee slaapkamers. Die zijn groter dan gemiddeld. Wie toch nog graag die derde kamer erbij wil, krijgt z’n zin: dakkapel erop en de bovenste etage kan solliciteren als extra slaapkamer. Die zolder is nu nog in gebruik als berging en voor de cv. Deels is er op de vliering te lopen.

De badkamer is neutraal wit gehouden. Ook die verkeert in prima staat, met alles d’r op en d’r aan: douche met antispetterwand, een wastafel en een meubel.

Goed onderhouden

Veel onderhoud binnen is er ook niet bij. De binten zijn in 2007 vervangen, tegelijk met de beganegrondvloer. Alle ramen hebben hardhouten kozijnen en dubbel glas. Zelfs een alarminstallatie ontbreekt niet. Dat maakt Duiventorenstraat 33 tot een fijn (hoek) huis voor een single of startend stel. Met een prijs van € 229.000 kosten koper is de investering te overzien, zeker omdat bijbehorende kosten niet hoog oplopen. Kom gauw sfeer proeven met Van Baar Makelaars!

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?