VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Talmastraat 25: ideale eengezinswoning voor iedereen met klusallergie

Dinsdag 30 april tussen 16.00 en 17.00 uur open huis

Er is recent nogal wat vernieuwd aan de eengezinswoning aan de Talmastraat 25 in Naaldwijk. Dus iedereen die wel wil verhuizen, maar geen zin heeft om te klussen heeft deze week geluk. De keuken heeft vorig jaar een update gehad, de serre en de tuin zijn ook in 2018 beetgepakt en de laminaatvloer op de begane grond is nét ingelopen. Veel bijkomende kosten zijn er daarom niet, naast de vraagprijs van € 292.500. Wie op 30 april een kijkje wil komen nemen is welkom tussen 16.00 en 17.00 uur.

 

Eerst maar een stukje geschiedenis. Aritius Sybrandus Talma was een dominee die het tot politicus schopte, een eeuw geleden. Hij heeft in Naaldwijk in ieder geval een toepasselijke straat gekregen, want de uitdrukking ‘er komt een dominee voorbij’ past hier helemaal. Heerlijk stil wonen is het hier aan de rand van de Pijle Tuinen. En toch woon je op loopafstand van het Naaldwijkse centrum. In het straatje mogen wel auto’s rijden, maar parkeren gebeurt een stukje verderop. Veel kindvriendelijker kunnen we het niet maken.

 

Serre over de breedte van het huis

Achter de witte voordeur vinden we een eengezinswoning met onverwacht veel pluspunten. Het eerste dat opvalt als de deur van de hal naar de woonkamer open zwaait is de serre, over de hele breedte van het huis. Die maakt het aantrekkelijk om ook op dagen ‘buiten’ te zitten wanneer het KNMI er anders over denkt. Al naar gelang de temperatuur kunnen de glazen schuifdeuren verder of minder ver open. Er past met gemak een kingsize loungeset in.

Maar we kwamen voor de woonkamer: netjes onderhouden, prima laminaatvloer (uit 2015 nog maar). In de hoek staat de open keuken, die vorig jaar nog in het nieuw is gestoken. De combinatie van wit met een kunststofblad met houtstructuur moet voor hele volksstammen acceptabel zijn.

 

Grotere slaapvertrekken

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers – de derde is nog een trapje hoger. Met twee slaapvertrekken in plaats van de gebruikelijke drie eenhoog zijn de afmetingen automatisch iets groter, zodat er in de grootste van de twee probleemloos een flinke kastenwand past. Ook de badkamer oogt als nieuw. Mooi vloertje met marmerstructuur, een inbouwtoilet, een designradiator en een fraai meubel: ook hier zijn verdere investeringen niet nodig.

 

Slaapkamer drie is dus op de bovenste etage te vinden. Daar is via een slim staaltje verbouwwerk nog een extra vliering gecreëerd waar een matras kan liggen. Handig, want zo blijft er op de eigenlijke bovenverdieping meer leefruimte over. Terwijl de stahoogte eronder normaal is. Een groot dakraam houdt het lekker licht. De andere helft van de verdieping is dan nog groot genoeg om als afdeling wasserij te fungeren. Verder: de Remeha ketel is van 2015, rolluiken zijn een welkom extraatje.

 

Tuin met antraciet tegels

Terug naar buiten. De tuin uit 2018 ziet er prachtig uit, met grote antraciet terrastegels. Borders aan weerszijden houden het groen, een aanbouw aan de schuur is bedoeld als fietsenberging.

Een fijne eengezinswoning dus, dichtbij winkels, scholen en de Pijle Tuinenweg richting andere bestemmingen. Op dinsdag 30 april staan tussen 16.00 en 17.00 uur de deuren open voor een rondje. De prijs? Bij Van Baar Makelaars staat Talmastraat 25 te koop voor € 292.500 kosten koper.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?