VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Twee-onder-een-kapwoning in de wijk Hoogeland is uit 2017, dus zo goed als nieuw

Fraai afgewerkte eengezinswoning heeft alleen maar verhuiswagen nodig

Bouwjaar 2017: dan mag je gerust nog van een nieuwbouwwoning spreken. En zo ziet het rijtje aan de Bubonastraat in de Naaldwijkse wijk Hoogeland er ook uit. De twee-onder-een-kapwoning is met veel oog voor detail afgewerkt. Eigen warmtepomp met vloerverwarming en koeling op elke verdieping, dus ook op comfortgebied geen klagen. En met bijna 200 vierkante meter aan kavel blijft er ook meer dan genoeg tuinplezier over. Bij Van Baar Makelaars staat deze prachtige woning voor € 639.000 kosten koper in de etalage.

De Bubonastraat is een brede straat, met uitzicht op de drie Ibiza Plaza-appartementencomplexen en speeltuinen op de hoek. Op de oprit past met gemak een auto. De architectuur is speels, met een knipoog naar de jaren dertig. Dakoverstekken zijn breed, de erker is voorzien van kleine ruitjes, de donkerrode baksteen is stijlvol. Een stukje teruggetrokken van de straat ligt de entree, met een ruime hal. De woonkamer is riant, met een diepte van ruim 10 meter. Een houten vloer geeft er meteen sfeer aan mee. Dubbele openslaande deuren zijn de toegang tot de tuin - daar komen we zo.

De woonkamer heeft een L-vorm, waardoor je ook echt aparte ruimtes ervaart voor het eigenlijke zitgedeelte en de eethoek. Op een oppervlakte als deze (de kamer is op het breedste punt bijna 8 meter!) past er in de keuken met gemak een eetkamertafel.

 

Oh! Wat een keuken!

De keuken zelf is een beauty. Taupe, glanzend, greeploos: liefhebbers van design loopt het water al in de mond nog vóórdat er een pan op de keramische kookplaat staat. Het aanrechtblad is van composiet, en geeft er met een grijze kleur extra cachet aan mee. Compleet met luxe inbouwapparatuur kan deze nog jaren mee.

 

Drie slaapkamers

Verdieping 1 telt drie slaapkamers. De ouderslaapkamer is nét even wat groter dan de andere twee, maar alle drie hebben heerlijk ruime afmetingen. En wat is het aangenaam dat je ook op de etage in de winter een warme vloer en in de zomer een heerlijk koele vloer onder de voeten hebt! Die vloer is op deze etage trouwens van laminaat. Met nog geen vier gebruiksjaren ligt het er prima bij.

 

Extra kamers maken op de zolder?

Ook de badkamer verkeert nog altijd in showroomconditie. Je kunt er in bad, je kunt er onder de douche. De kleurencombinatie oogt zonder meer chique: wit met een kleur die het midden houdt tussen grijs en bruin. De zolder is nu nog open. Wie wil kan hier nog meerdere kamers realiseren, want de ruimte is er. Ook hier is er weer het genot van de warme vloer die het zelfs op de zolder aangenaam verblijven maakt. Verder is hier de technische unit, compleet met warmwaterboiler, de wasruimte en de mechanische ventilatie. Op het dak werken 5 zonnepanelen enthousiast mee aan het omlaag brengen van de energienota.

 

Diepe achtertuin

In de diepe achtertuin schijnt overdag de zon. De klinkertjes in visgraatmotief domineren de tuin, met voldoende plekken voor een groen accent. Helemaal achterin staat de berging met achterom. Verder is de woning extra duurzaam uitgevoerd, met behalve een warmtepomp ook nog triple glas in alle kozijnen.

 

Geen onderhoud op korte termijn

Een plezierige, lichte plek in Hoogeland is de Bubonastraat. Het centrum is op fietsafstand, sportvelden liggen om de hoek. En het plezier van een woning uit 2017 is dat onderhoud nog wel even op zich laat wachten.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?