VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Uitgebouwde hoekwoning in populaire wijk ‘De Hoogheyd’ imponeert met ongekende afwerking

Professor Holwerdalaan 105 durf je bijna geen eengezinswoning meer te noemen...

Het is nogal een optielijst die we voorgeschoteld krijgen aan de Professor Holwerdalaan 105 in Naaldwijk. Of je het hebt over een (half)vrijstaande woning, zo luxe is de afwerking. Met bouwjaar 2015 ziet de uitgebouwde hoekwoning er ook nog eens uit alsof de oplevering vrijwel nét achter de rug is. Vier slaapkamers telt het huis, de zonnige tuin ligt op het zuidoosten en direct naast de woning staat al een infuus voor de elektrische auto. Met al die luxe en extra’s is nummer 105 wel een woning in het hogere segment: € 449.500 kosten koper is het bedrag dat Van Baar Makelaars ervoor vraagt.

 

Nummer 105 is met de buren van 103 een iets andere woning dan de rest van het rijtje aan de Professor Holwerdalaan. Beide woningen zijn al groter, maar het hoekhuis heeft ook nog een uitbouw op de begane grond. Die brengt de lengte van de woonkamer op nét geen 10 meter, bij een breedte van 5,40 meter. Vóórdat we de woonkamer binnenkomen, zijn we al een exclusieve deur gepasseerd: een taatsdeur van staal en glas. Geen alledaagse deur, want dit type scharniert aan de boven- en onderkant. Vooral door het vele glas in de deur blijft de hal een heerlijk lichte ruimte.

 

Overal spots in het plafond

Het plafond is iets verlaagd in de woning, waardoor er ruimte is gemaakt voor sfeerspots. Dimbare spots zijn ook te vinden in alle slaapkamers, de badkamer en op zolder. Op de vloer ligt een groengrijze gietvloer, met daaronder vloerverwarming. Eenmaal binnen valt inderdaad de oppervlakte als eerste op, met een doorkijkje naar de tuin met een prachtige 80 jaar oude olijfboom. Ook de muren verdienen een vermelding: die zijn achtereenvolgens gestuukt, gevliesd en gesausd, waardoor de woonkamer nog strakker oogt. Met het extra raam aan de zijkant valt het licht optimaal naar binnen.

 

Designkeuken in trendy zwart

In een ruimte als deze misstaat een forse eetkamertafel uiteraard niet. Die staat vlakbij de designkeuken met Miele apparatuur, die met z’n matzwarte en greeploze deuren helemaal bij de tijd is. Het aanrechtblad is van beton, de gaskookplaat is een stoere zespitter met daaronder de oven in rvs. Aan de andere zijde van de keuken staat een extraatje dat we maar zelden zien: een wijnklimaatkast met twee zones waar een flesje of 30 moeiteloos gaat passen. En normaal slaan we het toilet over, maar hier móet het gewoon: bijna te mooi om te gebruiken.

 

Echte eikenhouten vloer op eerste (en tweede) verdieping

Waar overal op de eerste verdieping laminaat ligt, is het hier een echte eikenhouten vloer over de gehele etage. Van de drie kamers zijn er twee groot en is de derde prima geschikt als werk- of kinderkamer. Eén van de kamers heeft de luxe van een Frans balkon met openslaande deuren. Ook de badkamer is op nummer 105 een eyecatcher. Want die wand, wat is dat eigenlijk? Het is beton ciré, een waterdicht gestuukte wand die hier ideaal op z’n plek is en in donkergrijs héél chique oogt. Pracht van een douchecabine, maar het is vooral het handgemaakte eikenhouten meubel met dubbele wastafel dat applaus krijgt. Apart detail: de kranen komen uit de spiegel.

 

Nog een verdieping hoger hebben we slaapkamer vier die dankzij het dakraam heerlijk licht is, plus de ruimte voor wasmachine en droger. En ja, zelfs hier ligt hout op de vloer. Dan blijft er nog een ruime overloop met genoeg bergruimte over. Nog hoger liggen zonnepanelen op het dak.

 

Tuin op het zuidoosten met gashaard

De tuin ligt op het zonnige zuidoosten, waardoor er vanaf ‘s morgens vroeg tot (in de zomer) een uur of acht zon is. En mocht het ‘s avonds toch iets frisser worden: in de tuin is zelfs een gashaard aangelegd. Met vooral tegels - fraaie grote exemplaren - gaat er geen tijd verloren aan onkruid wieden. Omdat het een hoekhuis is, loopt de tuin (of eigenlijk een tegelpad) naast de woning door. Achterin staat nog de geïsoleerde berging, mét elektra.

 

Ruime parkeergelegenheid

Parkeren is op deze plek in nieuwbouwwijk De Hoogheyd ook al geen probleem. Het rijtje parkeerplekken naast de woning is altijd beschikbaar, met op de hoek een oplaadpaal. Met die hele lijst van extraatjes mag het geen verwondering wekken dat de vraagprijs € 449.500 kosten koper bedraagt, maar dat levert dan wel het echte gevoel van een (half)vrijstaande woning op, ook qua afwerkingniveau. En ook over de overname van het interieur (in vrijwel perfecte staat) valt te praten.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?