VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Uitstekend onderhouden eengezinswoning met mogelijkheid tot vier slaapkamers in Ter Heijde

Wonen met uitzicht op de duinen op een plek met nog het echte dorpsgevoel

Het gebeurt niet elke dag dat er een woning in Ter Heijde te koop staat. En dan al helemaal niet in zo’n staat van onderhoud, laat staan op een plek als deze. Aan de achterkant van de Van Speykstraat 30 kijk je uit over het begin van de duinenrand. Met westenwind prikkelt de zeelucht je neus, in de zomer is het strand een paar minuten wandelen. Vier slaapkamers is óók al niet standaard. Noem het een strandhuis-plus, aan de rand van het hechte dorpje dat Ter Heijde nog altijd is. Bij Van Baar Makelaars staat de woning te koop voor € 325.000 kosten koper.

Met net 300 woningen is het aanbod in Ter Heijde aan Zee heel gering. Een groot deel is bovendien huurwoningen. Alleen dat al maakt wonen in het buurdorp van Monster in trek. De eengezinswoningen aan de Van Speykstraat staan er sinds begin jaren zestig. Nummer 30 ligt aan een gezellig pleintje. Het eerste wat opvalt de enorme voortuin, bijna 8 meter diep. Handig, want met een ligging op het zuidwesten is het er altijd zonnig buiten zitten. Het rijtje ziet er verzorgd uit. Van buiten én van binnen, is te zien als de voordeur open zwaait.

 

Vloerverwarming en overal dubbel glas

Op de vloer liggen keurige plavuizen, verfwerk ziet er netjes uit. Ook de aanpassingen om de energienota in toom te houden zijn gedaan. In de hardhouten kozijnen zit dubbel glas, onder de plavuizenvloer ligt vloerverwarming die het sneller behaaglijk maakt dan radiatoren. De plavuizen – het midden tussen lichtbruin en oudroze – gaan door in de woonkamer.  Die heeft een creatieve verbouwing achter de rug. Het muurtje tussen woonkamer en keuken is blijven staan, waardoor de keuken open en toch een beetje uit het zicht blijft. Met een diepte van ruim 9 meter voelt het riant aan in de woonkamer, ook door het plafond dat met 2,56 meter hoog is voor een jarenzestigwoning.

 

Keuken met Amerikaanse koelkast

De keuken heeft een zalmkleurige tint meegekregen: smaakvol, en goed passend bij de landelijke uitstraling. Het granieten aanrechtblad geeft er nog eens een extra chique accent aan. De vaatwasser is een jaar oud, de gulzige Amerikaanse koelkast (die mag blijven) is van twee jaar terug. De flinke boiler gaat pas protesteren als er 10 liter heet water uit getapt is. Aan de andere kant van de keuken kan een ruime eetkamertafel een plekje vinden. En het toetje smaakt hier naar meer: uitzicht op de duinen!

 

Drie slaapkamers eenhoog

Drie slaapkamers telt nummer 30 op de eerste etage. De ouderslaapkamer heeft ongekend royale afmetingen: ruim 6 bij bijna 4 meter! De andere twee slaapkamers zijn kleiner, maar nog altijd prima bruikbaar voor kinderen of werken en studeren. In de twee kamers aan de achterkant is er weer dat inspirerende uitzicht richting zee. In twee kamers zijn vaste kasten te vinden, de slaapkamer aan de voorzijde vormt één geheel met de badkamer. Die is niet groot, maar de oplossing is wel heel praktisch. In het ligbad is er ook gelegenheid om te douchen. Ook het sanitair ziet er nog perfect uit.

 

Zolder met mogelijkheid voor extra kamer

Eventueel is er nog een extra kamer tweehoog te creëren, onder het schuine dak. Met een fors Velux dakraam valt er genoeg daglicht naar binnen. Hier is ook nog ruimte voor de Remeha ketel en voor opslag van het een en ander. De achtertuin is geheel bestraat met achterin een berging. Hier is ook de opstelplaats voor de wasmachine en de droger. Het is geen achtertuin voor iedereen die graag zijn of haar groene vingers traint, maar heb je die eigenlijk wel nodig met een riante zonnige voortuin en het strand in je ‘echte’ achtertuin? Aan de voorzijde van de woning is elektrische zonwering geïnstalleerd.

 

Wonen in Ter Heijde aan zee. Met de zee op loopafstand en de winkels van Monster op fietsafstand. Zo’n kans komt maar zelden voorbij. Van Baar Makelaars maakt met plezier een strandwandeling door de Van Speykstraat 30!

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?