VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Van Baar Bedrijfsmakelaars verkoopt bedrijvenproject De Dyckerhof in recordtempo

16 bedrijfsunits verkocht, maar er zijn nog mogelijkheden voor late geïnteresseerden!

 

Zo, de Westlandse economie krijgt binnenkort weer een oppepper. Aan de Koopmanstraat in Naaldwijk komen er 16 bedrijfsunits bij. Op het nieuwe deel van bedrijventerrein De Woerd is de bouw van ‘De Dyckerhof’ fase 2 al in volle gang. Met dank aan een makelaar die het project in opvallend korte tijd aan de man wist te brengen: Van Baar Bedrijfsmakelaars. Voor ondernemers die nét iets te laat waren met reageren, is er goed nieuws: de kopers gaan de bedrijfsunits niet allemaal voor eigen gebruik aanwenden.

 

Er zijn nog mogelijkheden! (te koop en te huur)

Niet alle nieuwe eigenaren hebben de intentie om de unit zelf zakelijk te gaan gebruiken. Daardoor staat de mogelijkheid tot vestiging op De Dyckerhof nog altijd open, voor wie interesse heeft. De units die nog op invulling wachten, zijn alle van hetzelfde type: een begane-grondvloer van 65 vierkante meter, met een verdieping van dezelfde grootte plus twee eigen parkeerplaatsen ervoor. Meer parkeerruimte is beschikbaar op het openbare terrein. Ook is er nog een hoek-bedrijfsruimte van circa 65 m2 met verdieping beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft veel lichtinval door raamkozijnen op begane grond en verdieping en 4 parkeerplaatsen voor de deur!

 

Een paar jaar terug is de eerste fase opgeleverd, aan de rand van De Woerd. Bedrijfsunits met een eigentijdse architectuur, die multifunctioneel bruikbaar zijn. Fase 2 gaat op dezelfde voet verder.

 

Twee typen

De nieuwe bedrijfsunits van De Dyckerhof zijn er in twee typen, met een verschil in vierkante meters gebruiksoppervlakte. Mede door de uitstekende ligging hoefden Westlandse ondernemers niet lang te twijfelen om tot koop over te gaan. Ook al floreert de economie nog altijd onverminderd, toch kan het gebeuren dat een bedrijfsunit langere tijd te koop staat. Niet aan de Koopmanstraat in Naaldwijk: Van Baar Bedrijfsmakelaars wist met de bekende slagvaardige aanpak alle 16 units snel aan de man (m/v) te brengen.

 

Nog voor de zomer verhuizen

Momenteel gaat de bouw gestaag door, mede doordat de winter vrij mild is. Dat betekent dat het schema om nog voor de zomer op te leveren normaal gehandhaafd kan blijven. Ondernemers die teleurgesteld waren dat het bordje ‘verkocht’ zo snel uit de kast kon worden gehaald, krijgen dus een tweede kans. Van Baar Bedrijfsmakelaars is graag bereid om te bemiddelen tussen geïnteresseerden en huidige eigenaren voor zowel koop als huur.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?