VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Vijf slaapkamers, praktijkruimte/kantoor, tuinkamer én serre

Eengezinswoning aan de Naaldwijkse Chrysantenstraat biedt ongekende mogelijkheden

Op het eerste gezicht lijkt het een ‘gewone’ eengezinswoning. Weliswaar halfvrijstaand geschakeld via de berging, maar niets wijst erop dat er achter de gevel van Chrysantenstraat 24 in Naaldwijk zóveel ruimte schuil gaat. Ga maar eens na: de garage is verbouwd tot praktijkruimte (ook als kantoor te gebruiken), daarachter is een tuinkamer te vinden en aan de woonkamer zit nog een serre vast. Op verdieping één en twee zijn maar liefs vijf slaapkamers te vinden. Ook buiten zijn er extraatjes: parkeergelegenheid op eigen terrein vóór en een overdekt terras achter. Allesbehalve een gewone eengezinswoning dus, en een ideaal huis voor iedereen die met woonwensen die niet standaard zijn.

De Chrysantenstraat ligt om de hoek van het Naaldwijkse centrum. Via de Anjerlaan is het nog geen 10 minuten lopen. Het rijtje dateert uit de jaren zestig, en nummer 24 verkeert in prima staat. In alle ramen zit dubbel glas, kozijnen zijn van hard hout, twee jaar terug is de schilder langs geweest. Ook van binnen is er niets op aan te merken. Op de gehele vloer van de woonkamer ligt laminaat in whitewash, dus helemaal volgens de laatste mode. Voor de sfeer is er een praktische inzethaard die werkt op gelpotjes.

 

Keuken uit 2018

De keuken is pas drie jaar oud. De stijl is landelijk, met roomwitte kasten en een zwart granieten aanrechtblad dat chique aandoet. Geldt trouwens ook voor het gasfornuis, met een kookplaat die is voorzien van vijf pitten, inclusief een wokbrander. Ook een combi-oven ontbreekt niet, net als alle andere apparatuur van Siemens. Met een diepe voorraadkelder heeft u meteen een ideale opslagplaats voorhanden.

 

Aluminium serre

De woonkamer loopt door in de aluminium serre (bouwjaar 2016), een heerlijke ruimte waar je 12 maanden per jaar het buitengevoel ervaart. Doordat het laminaat is doorgetrokken, heb je het idee dat woonkamer en serre met de glazen schuifdeuren open één geheel vormen. Een riant geheel zelfs, dat met ledverlichting ’s avonds er exclusief uitziet.

 

Praktijkruimte of kantoor en tuinkamer

De ruimte die oorspronkelijk bedoeld was als garage, fungeert hier als praktijkruimte met een klein keukentje en eigen boiler. Een forse ruimte, die ook makkelijk als kantoor aan huis kan fungeren. Er is een aparte toegang, zodat bezoekers niet door het huis hoeven. Direct achter de praktijkruimte - of het kantoor, net wat u wilt - is nog een kamer te vinden. Dit is een tuinkamer, een oase van rust om je even helemaal terug te trekken. Het zou ook een prima werkkamer kunnen zijn bijvoorbeeld.

 

Eerste en tweede verdieping

Op de eerste etage zijn al drie slaapkamers te vinden Die aan de voorzijde van het huis heeft de meeste vierkante meters én een vaste kast, slaapkamer twee is ook prima bruikbaar en de derde is momenteel in gebruik als was- en kledingruimte. De badkamer heeft een mediterraan accent, met een whirlpoolbad en een designradiator. Via de badkamer heb je toegang tot een balkon. Nog eens twee slaapkamers liggen onder het schuine dak, beide met heel behoorlijke afmetingen en voorzien van royale dakvensters voor extra daglicht. De ketel (Remeha HR) die ook op tweehoog z’n werk doet is er een uit 2014.

 

Tuin op het zuidwesten

De tuin is door de twee aanbouwen iets gekrompen, maar met een ligging op het zuidwesten en blijft het zonnig. Direct aan de berging is een overdekte veranda van aluminium gecreëerd, waardoor het in voor- en najaar en op heel warme dagen toch weer is om ‘buiten’ te zitten. De zonwering aan de achterkant is uit 2019. De praktijkruimte, de gehele voorzijde begane grond en alle slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van elektrische rolluiken.

Aan de voorzijde passen drie auto’s op eigen terrein, dat in totaal 230 vierkante meter groot is. Een woning met ongekende gebruiksmogelijkheden dus, met ook nog eens de privacy van halfvrijstaand wonen. En dat om de hoek van het centrum. Bij Van Baar Makelaars staat Chrysantenstraat 24 te koop voor een heel redelijke prijs: € 385.000 kosten koper.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?