VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Voordelig tweelaags appartement met twee slaapkamers voor € 230.000 kosten koper

Wonen aan de rand van het gezellige centrum van Monster

 

We hebben in de straat restaurant Osiris, drie kledingzaken en kledingreparatie De Regenboogschaar - altijd handig. Om de hoek zitten Aad Westdijk met z’n paar honderd soorten bier en het Kruidvat, met pilletjes tegen katerhoofdpijn voor wie al te enthousiast aan het proeven is geslagen. In diezelfde straat is bakkerij Van den Berg de eerste van drie warme bakkers in het dorp. Een klein stukje verder lopen vinden we de enige kapper in Nederland die óók een café exploiteert: Hansie. Als het ergens gezellig wonen is, dan is het wel aan de Hortensiastraat in Monster. Op nummer 7A staat een maisonnette koop, een duur woord voor een tweelaags appartement. Duur doen is er bij Van Baar Makelaars trouwens niet bij. Met een vraagprijs van € 230.000 kosten koper is het een van de de goedkoopste woningen in het Westland. En: met alles d’r op en d’r aan.

 

De maisonnette aan de Hortensiastraat ligt op de eerste en tweede verdieping. Daardoor is er vanuit de woonkamer een leuk uitzicht op de straat, een van de toegangswegen naar het gezellige centrum van Monster. Er is een eigen voordeur met een trap naar de eerste verdieping, het domein van woonkamer en keuken. ‘Dat vinden we ook het voordeel van een tweelaags appartement. Je hebt een eigen gedeelte boven, waar in principe niemand hoeft te komen als er mensen over de vloer zijn. Hier is het allemaal iets meer privé’, zegt verkoper Milan Meijer die er drie jaar terug introk.

 

Upgrade voor woonkamer

In de tussentijd heeft de woonkamer een upgrade gekregen. En dat is te zien. Alles ziet er perfect uit, of in makelaarstermen: verhuisklaar. Keurig laminaat op de vloer, met een eiken dessin. Wanden en plafond netjes gestuukt. Ook de keuken is van recente datum. Tegen wit als hoofdkleur in de keuken gaan weinig chef-koks protesteren, vermoeden we. De L-opstelling heeft meer dan genoeg kastruimte, het zwarte aanrechtblad oogt chique. Spotjes onder de kastjes zijn niet alleen functioneel maar ook sfeervol. Eenhoog is ook de badkamer te vinden. Die heeft wit als favoriete kleur, en is voorzien van een douche én een bad.

 

Twee slaapkamers

Nog een trap op is er ruimte voor twee slaapkamers en een washok. En wat voor een verdieping lager geldt, geldt ook hier: veel meer dan een verhuiswagen is er niet nodig om bewoner van Hortensiastraat 7A te worden. Of bewoners, want met twee slaapkamers is het dubbele appartement prima geschikt voor een startend stel. De grootste slaapkamer mag er zijn trouwens. Naast het tweepersoonsbed blijft nog genoeg leefruimte over, in ieder geval voor een forse kledingkast.

 

Dakkapellen met aan één kant elektrische screen

De tweede kamer is nu in gebruik als luxueuze inloopkast voor kleding, maar kan ook worden klaargestoomd voor een aparte coronaproof ruimte om thuis te werken. Aan beide kanten van de woning zijn dakkapellen aangebracht, inclusief elektrische screens aan één zijde. Die dakkapellen maken de functionele vierkante meters onder het schuine dak meteen een stuk groter.

 

Flink buitenverblijf

Het washok is hier een washok-plus: er is ook genoeg ruimte om allerhande spulletjes op te bergen. Ook achter de schotten onder het schuine dak is opbergruimte. Daarmee heeft Hortensiastraat 7A alles van een complete woning, met zelfs een flink buitenverblijf. Milan: ‘Er zijn er meer met een terras of balkon, maar wij hebben meer privacy dan andere huizen. En het is er ook heel erg lekker zitten: vanaf het begin van de middag staat de zon erin, tot ’s avonds een uur of acht.’ Omdat het terras is omheind blijft het ook daarna nog aangenaam.

 

Aparte fietsenberging

Een aparte berging staat om de hoek zodat ook de fietsen een eigen plek hebben. Fietsen die dus niet nodig zijn voor de dagelijkse boodschappen, want alles is dus op loopafstand. Voor € 230.000 kosten koper staat er tegenwoordig helaas weinig te koop in het Westland. En dat maakt deze maisonnette die in prima staat er des te aantrekkelijker op!

 

 

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?