VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Vrijstaand wonen op 3180 vierkante meter grond: hoe uniek wilt u het hebben!

De bungalow op de hoek Zanddijk/Zijdijk in ‘s-Gravenzande staat te koop!

Het is een van die jaloersmakende plekjes in een overvol Westland, onderaan de hoek Zanddijk-Zijdijk in ‘s-Gravenzande. De plek aan de Zanddijk 100 alleen al is een garantie voor absolute privacy. En anders is het wel de lap grond die eromheen ligt: 3180 vierkante meter. Wie ooit heeft gedacht ‘als ik dáár nog eens kan wonen’, kan nu z’n bankrekening gaan plunderen. De exclusieve bungalow is net te koop bij Van Baar Makelaars. En € 895.000 kosten koper blijft nog altijd een forse investering, maar voor een locatie als deze is het - letterlijk en figuurlijk - een buitenkans. Trouwens, verhuizen hoeft op latere leeftijd niet: bad- en slaapkamer zijn beneden.

De bungalow viert in 2021 z’n 50ste verjaardag. In de tussentijd is er niet bezuinigd op onderhoud: in 2017 en 2018 heeft zowel de binnenkant als de buitenkant een grote beurt gehad. Bij die renovatie is onder meer de keuken vernieuwd en is de groepenkast up-to-date gemaakt. Het huis is goed geïsoleerd en overal voorzien van dubbel glas. De Remeha Avanta is uit 2015, dus die heeft nét de warming-up achter de rug. Om een lang verhaal kort te maken: er zitten geen addertjes onder het gras waarmee het grootste deel van de kavel begroeid is.

T-vormige woonkamer

De entree is in ieder geval veelbelovend, met een chique voordeur en een overkapping. Binnenin valt meteen de perfecte staat van de woning op, als we door de dubbele deuren de woonkamer betreden. Die is T-vormig, met een ruime eetkamer en een apart zitgedeelte. Op de vloer liggen planken, type licht eiken. De wanden hebben een grijsachtige tint. Met veel glas oogt de woonkamer heerlijk licht. Sfeerbrenger is de open haard.

Strakke keuken met alle extraatjes

De bijna nieuwe keuken staat startklaar met alle apparatuur die een ambitieuze hobbykok  maar kan wensen. De L-vormige opstelling is strak van uitvoering: wit met greeploze frontjes. Het granieten aanrechtblad geeft er extra allure aan. Een apart eiland markeert de overgang van keuken naar woonkamer. Ideaal hangbarretje voor feestjes of om even snel een hapje te eten, gezeten op een comfortabele kruk.

Slapen en baden op de begane grond

De bungalow is er alvast op berekend dat de toekomstige eigenaren er oud willen worden. Op de begane grond is een royale slaapkamer te vinden, met er direct naast een joekel van een badkamer. Ook die ruikt nog naar de showroom waar die net vandaan komt, compleet met bad, douche, inbouwtoilet en dubbele wastafel.

Extra slaapgelegenheid is er op de verdieping te vinden. Twee van de drie slaapkamers boven hebben flinke afmetingen. Bergruimte is er ook genoeg: boven is een aparte bergruimte plus schotten onder het schuine dak. Een apart hoekje huisvest de wasserij, mooi uit het zicht.

Buitenruimte met oprijlaan

Maar hét grote pluspunt van Zanddijk 100 is natuurlijk de buitenruimte. Vanaf de oprijlaan rijd je zo het groen tegemoet. Het grote gazon wordt onderbroken door een paar karakteristieke bomen hier en daar. Met zoveel ruimte eromheen is het niet moeilijk een zonnig plekje te vinden. Achter het huis ligt een royaal terras. Verderop in de tuin staat een houten chalet dat als schuur dienst doet. Ook is er een kippenren voor wie prijs stelt op een vers gelegd eitje. Aan het begin van de oprijlaan staat de garage.

De ligging is gunstig: vijf minuten met de fiets van het vernieuwde centrum van ‘s-Gravenzande, tien minuten van het strand. Dat maakt deze bungalow tot een oase in het overvolle Westland, waar kavels van meer dan 3000 vierkante meter heel zeldzaam zijn. Met dat in het achterhoofd is de € 895.000 kosten koper die de woning kost bij Van Baar Makelaars een heel redelijk bedrag. Kom gerust een kijkje nemen!

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?