VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Vrijstaande woning aan de rand van het Monsterse centrum op 846 m2

Vrijstaand wonen op de drempel van het centrum van Monster, met het strand op maar 800 meter afstand? Dat kan: aan de Molenstraat 72. En dan heeft deze vrijstaande woning ook nog een aantal bijzonderheden. De kavel is 850 vierkante meter groot, er is ruimte voor vijf auto’s op het terrein en twee kunnen er in de dubbele garage. Het huis heeft een serre en een balkon. De woning uit 1980 is gedeeltelijk aan modernisering toe. U heeft daardoor de kans om het binnen en buiten helemaal naar uw eigen idee aan te passen.

Vanuit uw woonkamer is het winkelgebied van Monster al te zien. Dat maakt het tot een wel heel aantrekkelijke locatie om vrijstaand te wonen. Nummer 72 ziet er nog fris uit. Dat heeft alles te maken met de geglazuurde bouwsteen in geel-bruin, die geen vuil aantrekt. Blikvangers zijn de gezellige erker en het hoekraam met glas-in-lood.

 

Woonkeuken, keuken en ruime hal

Woonkamer en keuken zijn gescheiden door de hal. De woonkamer heeft een gezellig uitzicht op het verkeer in de Molenstraat. Sfeerbrenger is de open haard, comfortabel op gas gestookt, al houdt de vloerverwarming het ook al op temperatuur.

 

Serre met dubbel glas

Direct aan de keuken vast vindt u de bijkeuken. Die is opvallend ruim, met ook alle gelegenheid om hier de was te doen en te drogen. Vanuit de bijkeuken stapt u zó de serre in, een zonnige en lichte plek om van de tuin te genieten. Vooral comfortabel genieten: de serre is voorzien van dubbel glas en dakplaten van polycarbonaat en is voorzien van een elektrisch zonnescherm. Via de schuifpui is er toegang tot de tuin.

 

Drie slaapkamers, één met balkon

Neem de chique spiltrap naar boven en daar heeft u de beschikking over drie slaapkamers. De achterste slaapkamer heeft niet alleen de grootste afmetingen van de drie, ook heeft u er een verrukkelijk balkon bij. Het zou een fijne plek kunnen zijn voor een extra loungeset bijvoorbeeld, uitkijkend over uw eigen tuin. De badkamer zal ook onderdeel worden van uw verbouwingsplannen, de ruimte is er groot genoeg voor. Onder het schuine dak is nog een vliering te vinden voor de opslag van het een en ander: 11 meter diep, met een stahoogte van 1,65 meter.

 

Enorme tuin naar eigen invulling

De tuin is niet alleen achter de woning te vinden, uw perceel strekt zich ook uit achter de woningen die ernaast liggen. Dat verklaart meteen de kavelgrootte van 850 vierkante meter. De tuin is nu nog een grasveld, maar de oppervlakte is groot genoeg om er uw eigen wensen te realiseren. De gehele tuin is ommuurd, er is een eigen waterpomp met grote welput voor beregening. En dan is er nog een dubbele garage met kanteldeuren en een verdieping, de oprit ernaartoe is groot genoeg om met gemak vijf auto’s te parkeren.

Aantrekkelijke extraatjes zijn de elektronische beveiliging en de hardhouten kozijnen, met deels kozijnen in kunststof in de slaapkamers. In alle kozijnen zit dubbel glas. Al met al ligt deze woning op een aantrekkelijke locatie, op loopafstand van het strand en het gezellige centrum van Monster en op 10 autominuten van Den Haag.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?