VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Wonen aan de rand van ‘s-Gravenzande in rustige Vogelwijk

Reiger 21: eengezinswoning die de afgelopen jaren stevig onder handen is genomen

 

Het is een fors lijstje met vernieuwingen dat verkoopster Anneliek op een zaterdagmiddag presenteert. Want de woning aan de Reiger 21 in ‘s-Gravenzande mag dan uit 1993 stammen, er is de laatste jaren fors in geïnvesteerd. Daar gaan we: het schilderwerk van de buitenkant is nog maar net droog. Airconditioning op alle verdiepingen. Rolluiken op de dakkapel. En ga zo maar door. En toch staat de woning aan de rand van ‘s-Gravenzande te koop. Wie graag wil verhuizen maar ook een klusvrije zomer wil, kan er zo terecht. Bij Van Baar Makelaars staat de eengezinswoning met XL-woonkamer en aangebouwde serre te koop voor € 359.000 kosten koper.

 

Reigers genoeg in het Westland, maar dé Reiger vinden we in ‘s-Gravenzande, in de wijk tegen de Nieuwe Vaart aan. Rustig wijkje, geen doorgaand verkeer, aan de overkant een rij met vrijstaande huizen. Daarachter begint het nieuwe groengebied dat doorloopt tot aan de Poelkade. Het is een aantrekkelijk stukje ‘s-Gravenzande, en voor ouders met kroost helemaal ideaal: een speelpleintje is op dribbelafstand en iets verder op de driewieler komt een kinderboerderij in zicht.

 

Woonkamer van ruim 11 meter diep

Nummer 21 maakt deel uit van een rijtje van zes. Parkeerplaats is er altijd voor de deur, verzekert Anneliek. ‘Onze pick-up kan er altijd makkelijk staan.’ De voortuin is bestraat, met een roze bloeiende struik als uitbundig welkomstcomité. Daarachter beginnen de verrassingen. Een pracht van een (licht) eikenhouten vloer leidt naar de woonkamer, waar een sporthal-in-het-klein wacht. Aan de woonkamer is een kunststof serre van bijna 3 meter toegevoegd, die de kamer tot ruim 11 meter verlengt. De uitbouw maakt de kamer heerlijk licht. Bij een teveel aan zon springt de elektrische zonwering bij, een van de vele investeringen van de laatste jaren.

 

Keuken met granieten aanrechtblad

Aan de voorkant is de keuken te vinden. Een sfeervol exemplaar, deels in een beukenhouten kleur en deels in gebroken wit. Chique ook, dankzij het aanrechtblad van echt graniet in rosso balmoral. Koelkast en vriezer zijn vernieuwd, de vaatwasser heeft pas drie jaar borden gewassen en verder is de staat van onderhoud Michelin-waardig.

 

Halverwege de kamer is een meubel geïnstalleerd waarin de elektrische haard en een breedbeeld-tv een keurig plekje hebben gekregen. ‘Het meubel hebben we op maat laten maken. Het blijft dus ook staan, en de overname van de open haard is bespreekbaar.’

 

Drie slaapkamers

Eenhoog telt Reiger 21 twee slaapkamers, plezierig van grootte. Hier is de vloer van laminaat, en ook hier gaat die vloer nog vele jaren woonplezier opleveren. De badkamer is voorzien van een bad en een meubel met dubbele wastafel en veel opbergruimte. De derde slaapkamer is op de tweede verdieping te vinden, en ook hier is het ruim. Vooral door de dakkapellen, die zijn voorzien van geïntegreerde elektrische rolluiken. Dan blijft er daar nog voldoende plek over om de wasmachine en de droger aan het werk te zetten. Daar staat ook de cv. Onder de schuine kanten is volop bergruimte.

 

Achtertuin met hele dag zon

Een alarminstallatie waarschuwt tegen ongewenst volk over de vloer, tegen de warmte is op elke verdieping airco geïnstalleerd. En anders is het genieten onder een grote parasol in de achtertuin. Die heeft een ligging op het zuidwesten. ‘Je hebt hier de hele dag zon’, weet Anneliek. Vooral door de aanwezigheid van de serre voelt nummer 21 als een echt buitenhuis. De uitbouw is voorzien van een enorme schuifpui, zodat buiten en binnen in elkaar overlopen.

 

Vanaf de Reiger is het centrum van het dorp makkelijk aan te vliegen: 5 minuutjes op de fiets. En door de ligging aan de rand is het er rustig wonen. Dat maakt het prima nestelen aan de Reiger 21, in een huis dat vergaand gemoderniseerd is. Van Baar Makelaars laat nummer 21 graag in vogelvlucht zien. De vraagprijs is € 359.000 kosten koper.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?