VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Wonen aan doorgaand vaarwater met de luxe van een eigen tuinhuis

Landhuis aan de Rijnsburgerweg op de grens van Naaldwijk en ‘s-Gravenzande

Het is zo’n landhuis dat maar eens in de zoveel tijd voorbij komt met een te-koop-bord ervoor. Een landhuis in bijna-nieuwstaat - pas tien jaar oud en perfect onderhouden - op een ligging die tot de verbeelding spreekt: pal aan een uitloper van het riviertje de Grote Gantel, op 300 meter afstand van de Plas van Alle Winden. En ook het landhuis zelf is van alle mogelijke comfort en luxe voorzien. Die unieke kans is te vinden aan de Rijnsburgerweg 102, in het nieuwe natuurgebied op de grens van Naaldwijk en ‘s-Gravenzande. Het huis staat nét bij Van Baar Makelaars te koop, voor € 869.000 kosten koper.

 

Op een bijzondere plek is tien jaar terug een wijkje ontstaan met uitsluitend vrijstaande woningen. Die liggen aan weerszijden van een soort binnenhaven, die in verbinding staat het het water van de Grote Gantel. Vandaaruit is het hele Westland per boot te bereiken. Wie wil heeft de luxe van een eigen aanmeerplek voor de deur, zoals de meeste buren. Al bij het aanrijden valt nummer 102 op, door het smeedijzeren hek met daarachter de karakteristieke steeneiken die ook in de winter groen blijven.

 

Architectuur van de jaren dertig

Het huis heeft de kenmerkende architectuur van de jaren dertig, met brede overstekken en ramen met vlakverdeling. Wit-antraciet gestreepte markiezen geven er een gemoedelijke indruk aan mee. Op de oprit passen met gemak een paar auto’s. Binnen is er geen half werk gemaakt van de inrichting. Beneden liggen sfeervolle plavuizen met houtmotief, voorzien van comfortabele vloerverwarming. Een open haard maakt het in de winter extra gezellig, paneeldeuren maken het interieur authentiek. De wanden hebben een crèmekleurig tintje meegekregen. Vanuit de woonkamer is een prachtig uitzicht over het binnenwater.

 

Woonkamer met echte eetkeuken

De woonkamer heeft een U-vorm, waardoor er een echte woonkeuken is ontstaan. Die is ruim genoeg voor een forse eettafel, met zicht op - hoe kan het anders - een riante landhuiskeuken. In het oog springende details zijn de nostalgische kraan, de tegeltjes achter het fornuis en het granieten aanrechtblad. Enthousiaste hobbykoks zullen vooral blij zijn met de hoeveelheid bergruimte en de apparatuur. Er is trouwens nog een praktische wasruimte beneden waar ook nog wat kan worden opgeruimd. En waar de deur links aan de buitenkant een garage doet vermoeden, is een extra ruimte te vinden die het midden houdt tussen een berging en een kamer.

 

Drie slaapkamers, exclusieve badkamer

Als we de fraaie houten trap naar boven nemen, komen we drie slaapkamers tegen, alle drie voorzien van een laminaatvloer met een uitstraling van brede houten planken. De grootste van de drie heeft de luxe van een inloopkast, die alles opslokt wat er aan kleding en schoenen maar in huis is. Ook de exclusieve badkamer is weer zo’n prachtig staaltje binnenhuisarchitectuur. Het bad, de vloer en een deel van de achterwand zijn uitgevoerd in een chique donkerbruin. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een douche te nemen. En dan is er ook nog een zolder, waar alles wat niet direct nodig is kan worden weggewerkt.

 

Meerdere terrassen en tuinhuis

Maar op een locatie als deze is de buitenruimte niet minder van belang. De achtertuin op de 450 vierkante meter grote kavel is er één voor zonliefhebbers: er zijn meerdere terrassen. Onderhoud wordt zeker geen spelbreker, want een groot deel van de tuin is bestraat met klinkers en het deel aan het water heeft een houten vlonder. Groene perkjes met lage hagen en struiken geven er toch een natuurlijk karakter aan mee. Ook als het minder zonnig weer is kan er ‘buiten’ worden gezeten: in het tuinhuis waar ruimte is voor een XL-loungebank. Voor fietsen en wat tuingereedschap is er nog een aparte berging.

 

Een echt buitenhuis dus, en toch op fietsafstand van Naaldwijk (waar de Rijnsburgerweg officieel onder valt) en ‘s-Gravenzande. Omdat het geen nieuwbouwwijk is, blijft het er ook in de toekomst rustig wonen. Bij Van Baar Makelaars staat het landhuis voor € 869.000 kosten koper op de prijslijst.

 

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?