VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Wonen met alle privacy en luxe in een perfect onderhouden landhuis aan de Bospolder

Vier slaapkamers en vrijstaande schuur van ruim 60 vierkante meter

Op zoek naar dat ultieme gevoel van vrijheid? Het is te vinden aan de Bospolder, een rustig stukje Westland tussen Honselersdijk en Poeldijk. Op nummer 17a staat een exclusief landhuis. Gebouwd in 2008, voorzien van alle denkbare luxe en gelegen op een kavel van bijna 1000 vierkante meter. Hier is het heerlijk rustig wonen, en toch in de directe nabijheid van alle Westlandse kernen, Den Haag en de aansluitingen naar de A4 en de A20. Bij Van Baar Makelaars staat het landhuis te koop voor € 975.000 kosten koper.

 

De entree ademt al klasse uit: groot voetpad naar de voordeur, ruime parkeergelegenheid direct aan de weg. Daarachter begint de eigenlijke tuin, afgeschermd door een elektrisch hek en schuttingen rondom die maximale veiligheid waarborgen. Vanaf de ruime hal komt u in de woonkamer, met afmetingen van 11 bij 7,40 meter. Op de vloer van de gehele benedenverdieping liggen brede planken laminaat vloer. Daglicht valt royaal naar binnen door de vele ramen. Alles oogt even strak: op onderhoud is er nooit bespaard.

 

Riante keuken

De keuken is groot. Ongekend veel kastruimte, een lang houten aanrechtblad dat perfect past bij het gebroken wit van de kasten. De uitvoering houdt precies het midden tussen landelijk en modern. De opstelling is speels, wat het idee van een kookeiland versterkt. Via de openslaande deuren is er een directe entree naar het terras.

 

Grote bijkeuken en badkamer beneden

Vanuit de hal is er ook toegang tot een riante bijkeuken, voorzien van stromend water. Extraatje is een badkamer op de begane grond. De badkamer oogt chique: halfronde douchecabine voorzien van een stoomcabine, een inbouwtoilet, een meubel van beukenhout en een grijze tegelvloer.

 

Boven: vier slaapkamers en een badkamer

Een tweede badkamer is er op de eerste verdieping te vinden, in een mediterrane stijl: fraaie terracotta tegels op de vloer en deels op de wand, een badkamermeubel van hout en zowel een douche als een bad. Het is een heerlijke wellnessruimte die ook nog eens heel ruim is. Slaapgelegenheid is er ook op deze etage: maar liefst vier kamers, alle even groot. Voor extra opslag is er nog een vliering, bereikbaar via een vlizotrap.

 

Grote en geïsoleerde schuur uit 2019

Op uw perceel staat ook een aparte schuur, iets los van de woning. Die is gebouwd in 2019 en is geheel geïsoleerd. Mooie stijl: gebouwd van hout, geverfd in antracietkleur. En ook die schuur is fors, met afmetingen van 10,65 bij 6,10 meter. Extraatje is de verdieping op de schuur, praktisch voor allerhande opslag. Aan de zijkant is de schuur uitgebouwd met een grote veranda (ca 15m2) : een plek met maximale beschutting om drie seizoenen lang buiten te zitten.

 

Mooi aangelegde tuin

Ook tuinplezier is er volop. In 2019 is er nog groot onderhoud geweest, met een nieuw sierhek en nieuwe lantaarnpalen en straatwerk. Het terras is voorzien van grote vierkante tegels in antracietkleur. De tuin oogt strak, met groene plantenbakken als afscheiding naar het gazon. De privacy is er optimaal: niemand die in uw tuin kan kijken. Dat maakt dat u hier in alle rust kunt wonen.

 

De staat van onderhoud is uitstekend, met schilderwerk binnen en buiten uit 2017. Ook aan de veiligheid is gedacht: het huis is voorzien van een alarminstallatie en camerabewaking. Aan de achterkant zijn rolluiken aangebracht. De prijs voor zoveel luxe en privacy bij Van Baar Makelaars: € 975.000,-kosten koper.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?