VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Wonen op 10 minuutjes lopen van het Monsterse strand

OPEN HUIS maandag 30 september van 16.00 – 17.00 uur in perfect onderhouden rijwoning met extraatjes

Wandelend naar het strand. Of naar het centrum van Monster. In beide gevallen is het prima met voetaandrijving te doen, vanaf de Zeereep in de Grote Geest. Over de ideale ligging van Zeereep 73 hoeven we het dus niet meer te hebben. Die plek is nog lang niet het enige pluspunt van de royale rijwoning, die er na 23 jaar nog altijd perfect uitziet. Want ook de vier slaapkamers en het dakterras zijn extraatjes die niet elke eengezinswoning standaard heeft. Met een vraagprijs van € 365.000 kosten koper is Zeereep 73 daarom een aantrekkelijke investering. Op maandag 30 september houdt Van Baar Makelaars open huis, van 16.00 tot 17.00 uur.

Met de rechthoekige bouw ziet het rijtje woningen aan de Zeereep er nog altijd eigentijds uit. Ook binnen is er niets op de staat van onderhoud aan te merken. In de woonkamer zorgt het eiken parket meteen al voor de sfeer. ‘Lamelparket’, verklaart verkoopster Margriet Vellekoop. ‘Het is 18 mm multiplex met daarop een toplaag van 6 mm eiken. Dat kun je probleemloos nog twee keer opschuren.’ Mooie paneeldeuren geven net nog wat meer cachet aan de woonkamer. Direct om de hoek vinden we de keuken. Gebroken witte frontjes, brede chromen grepen: nog altijd een keuken die gezien mag worden, ook al is-ie officieel uit 2006.

Badkamer: wellnesscenter-in-het-klein

Dan de eerste verdieping, met de eerste drie slaapkamers. Die zijn voorzien van een heerlijk zacht tapijt in een warme tint en in uitstekende staat. De slaapkamer aan de voorzijde is er één over de gehele breedte – ruim 5 meter – van het huis. Ook de andere twee zijn prima bruikbaar. De badkamer is een echte eyecatcher. Die is vier jaar terug compleet onderhanden genomen en is nu een soort van eigen wellnesscenter-in-het-klein, compleet met een bad met jetstreaminstallatie en een aparte regendouche.

Aparte wasruimte tweehoog

Tweehoog is dan nog een vierde kamer te vinden, die als slaapkamer of als werk- of hobbykamer dienst kan doen. Ook handig is de eigen ruimte voor de wasmachine en de droger. Die aparte kamer is groot genoeg om eventueel nog andere apparatuur neer te zetten, zoals een extra vrieskist.

Dakterras met ‘vloerverwarming’

De andere helft van de tweede verdieping wordt in beslag genomen door een flink dakterras van 4 bij 5,50 meter. Margriet: ‘Je kunt er heerlijk zitten, zeker op zomeravonden. Omdat de vloer vrij donker is slaat die overdag de zonnewarmte op en heb je ‘s avonds een soort vloerverwarming. En als het donker is kun je de lichtjes van Hoek van Holland zien.’

Zonnige tuin met dubbele poort

Ook de tuin is nog vers, aangelegd in 2016. Veel onderhoud komt er niet aan te pas. Genieten des te meer. ‘We hebben in de zomer al vanaf een uur of 9 de zon in de tuin. Daarna draait de zon langzaam naar de achterkant, waar we ’s avonds tot 7, 8 uur nog zon hebben.’ Ontsierende afvalcontainers zijn er niet bij: de buurt heeft een centrale afvalcontainer. Plezierig is ook de dubbele poort aan de achterzijde, waardoor ook grote spullen – een ladder, een motor – makkelijk achterom kunnen komen.

Alle bestemmingen op loopafstand

Tja, en dan kun je alleen maar concluderen dat er veel te plussen is bij Zeereep 73. Een eengezinswoning die net dat beetje meer heeft dan een standaard-rijwoning. En ook nog praktisch gelegen is. Margriet: ‘Je hebt hier alle bestemmingen op loopafstand. De winkels zijn op 5 minuten, het strand 10. Heerlijk om even uit te waaien, wat voor weer het ook is!’

Op maandag 30 september is het huis ’s middags te bezichtigen tussen vier en vijf. Bij Van Baar Makelaars staat Zeereep 73 te koop voor € 365.000 kosten koper.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?