VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Wonen op de drempel van het ‘s-Gravenzandse centrum voor € 279.500 k.k.

Van Lennepstraat 22: praktische woning met 4 slaapkamers en XL-berging

Maak het voortaan tijdens de ‘s-Gravenzandse feestweek ‘s avonds gerust wat later. Want je hebt de zekerheid dat je tóch wel thuis komt. Desnoods kruipend, want de Van Lennepstraat ligt praktisch om de hoek van alle gezelligheid. Veel dichterbij het centrum kun je niet wonen. Op nummer 22 staat een eengezinswoning te koop waar de laatste jaren veel aan is opgeknapt. Met vier slaapkamers is het er royaal wonen. En met het zonnetje tot laat in de avond in de achtertuin mag het weer nét zo’n zomer worden als vorig jaar. De woning staat sinds kort te koop bij Van Baar Makelaars, voor het feestweekprijsje van € 279.500 kosten koper.

De gemeente Westland heeft er net een flinke renovatie van de Van Lennepstraat op zitten. Straat en stoep liggen er weer netjes bij. Maar daar kwamen we niet voor. Nummer 22 springt meteen in het oog door het schilderwerk. Beschaafd grijstintje, strak in de lak. Vorig jaar is de hele buitenboel geschilderd. Achter het glas in lood van de voordeur wacht een verrassende woning. Bouwjaar 1962, maar perfect onderhouden.

Lichte woonkamer

Beneden vinden we brede houten planken op de vloer, die nog vele jaren gebruik tegemoet gaan. Met flinke ramen aan weerszijden - leuk uitzicht trouwens, op de altijd gezellige Van Lennepstraat - is het een heel lichte kamer. De keuken is dicht, toegankelijk via een mooie paneeldeur, net als de hal. De combinatie van gebroken wit en beuken oogt warm.

Alle apparatuur functioneert nog als een zonnetje, drie jaar terug is de vaatwasser nog vernieuwd.

Nieuwe vloerbedekking

Boven zijn de eerste drie slaapkamers te vinden. Daar, en ook op de tweede verdieping, is tapijt van nog geen jaar oud te vinden. In de badkamer heb je de luxe van een mooie design-wastafel, de mix van heel lichtgrijs en azuur op de wandtegels mag er zijn. Bad en douche zijn hier één, praktisch opgelost met een scherm op de badrand.

Tweede etage met nokverhoging

Slaapkamer vier is een verdieping hoger, waar de ruimte meteen in het oog springt. Het huis heeft nokverhoging. In vergelijking met dakkapellen, die meestal worden toegepast, geeft dat meteen het idee van een volwaardige etage. Die extra slaapkamer oogt daardoor licht en royaal. De rest van de verdieping fungeert als was- en bergruimte. Al kunnen we ons voorstellen dat er best nog wel ergens een bureautje kan komen te staan voor thuiswerk. De ketel, een Vaillant, kan er met bouwjaar 2016 nog vele jaren tegenaan.

Zon tot zonsondergang

De tuinen aan deze kant van de Van Lennepstraat mogen niet klagen over de ligging. De zon verschijnt er aan het eind van de ochtend om er de rest van de dag te blijven. Een zonnescherm aan de achterkant houdt de warmte buitenshuis. Bang voor veel tuinonderhoud hoeven we niet te zijn: de tuin ligt vol met sierbestrating, opgefleurd met een border aan de ene kant en hangplanten aan de andere. Extraatje is de schuur, eigenlijk een verdwaalde garage qua afmetingen: 6 bij 3 meter. Die is ook achterom bereikbaar.

De prima staat van het huis, de ideale ligging, de vier slaapkamers en die XL-berging maken Van Lennepstraat 22 tot een heel praktisch huis. Te koop voor € 279.500 kosten koper, en daarmee zet Van Baar Makelaars scherp in.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?