VanBaar gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

XL-appartement op derde etage van A Capelle in hartje Naaldwijk

Drie slaapkamers en balkon van 13,50 meter maken nummer 227 penthouse-proof

Toe aan een comfortabel appartement? Maar wel met alle ruimte om u heen? Zo’n appartement staat aan de Sint Martinusstraat, in het karakteristieke ronde A Capelle-complex in hartje Naaldwijk. Drie slaapkamers: weinig appartementen waar u die luxe heeft. Met bouwjaar 2006 is nummer 227 nog in uitstekende staat. En met een ligging op de derde etage heeft u een pracht van een uitzicht over Naaldwijk, met de watertoren recht voor u.

Een bijna intiem, gemoedelijk appartementengebouw is het, A Cappella aan de Sint Martinusstraat. Die gemoedelijkheid wordt nog eens benadrukt door de grote ronde tafel met maar liefst tien stoelen eromheen. De boodschap is duidelijk: schuif maar gezellig aan om met uw medebewoners de laatste nieuwtjes door te nemen. De entree maakt een verzorgde indruk, iets wat aan de buitenkant van het complex al te zien is. Met z’n ronde vormgeving is het nog altijd een blikvanger in het centrum van Naaldwijk.

 

138 vierkante meter woonoppervlakte

Met de lift gaan we naar driehoog, nummer 227. Het is een van de grotere appartementen, met een totale oppervlakte van 138 vierkante meter - een penthouse waardig. Vanuit de ruime hal nemen we de deur naar de woonkamer. Die is maximaal bijna 9 meter breed en bijna 6 meter diep: begrijpelijk dat uw eerste reactie ‘groot!’ is. Veel glas, waardoor het daglicht royaal naar binnen valt. Op de vloer ligt een tapijt in een zalmtint. Het ziet er nog altijd keurig uit en het heeft dat aangename gevoel aan de voeten dat geen andere vloerbedekking kan bieden.

 

Keuken mixt modern met klassiek

Aan de linkerkant is de keuken te vinden, met een speelse opstelling. Een langgerekt blok staat helemaal tegen de muur, een ruime bergkast onttrekt de keuken iets aan het oog. Aan de praktische bruikbaarheid is gedacht. Een meter vóór de keuken eindigt het tapijt en liggen er bijpassende - spetterproof - plavuizen.

De keuken zelf is een fraai exemplaar. De stijl houdt mooi het midden tussen klassiek en modern in tijdloos wit, waardoor deze uitvoering snel in de smaak gaat vallen. Aan het apparatuurfront staat alles paraat, met onder meer een strakke keramische kookplaat. Die valt fraai weg in het bruinrode graniet van het aanrechtblad.

 

Grote slaapkamer van bijna 20 vierkante meter

Drie slaapkamers telt uw toekomstige appartement. Eén, de grootste, is toegankelijk via de woonkamer, de twee kleinere hebben een toegang via de hal. Gebruiksmogelijkheden te over dus, van een extra werkkamer of kantoor aan huis tot ene hobbyruimte of misschien wel gezellige logeerplek bij opa en oma. De grootste slaapkamer heeft met buitenmaten van vijf bij vier genoeg ruimte. Dan is er ook nog een badkamer die ook over vierkante meters niet te klagen heft. Hier staat een ruime douche en is er ook gelegenheid om te wassen en te drogen. Ook in de badkamer is er nog een toilet, zodat er twee in totaal zijn.

 

Balkon met uitzicht op de Sint-Adrianuskerk en watertoren

Wat het appartement exclusief maakt is de forse buitenruimte: het balkon strekt zich bijna over de gehele breedte uit, 13,50 meter. Dat maakt het uitzicht heel bijzonder. De Sint-Adrianuskerk is prominent in beeld, aan de andere kant doemt de al even karakteristieke watertoren op. Met een ligging op het westen is ook de zonoriëntatie heel gunstig te noemen. Wordt het toch te zonnig binnen? De zonwering laat zicht elektrisch bedienen.

Extraatje is de gereserveerde parkeerplek onderin het complex, waar ook de berging voor de fietsen te vinden is. Auto en fiets kunnen echter op stal blijven voor een bezoek aan het Wilhelminaplein of winkelcentrum De Tuinen: een paar minuutjes lopen, meer is het niet.

Dat maakt Sint Martinusstraat 227 tot een comfortabel verblijf. Energiezuinig ook, met HR-glas over het gehele appartement. De vereniging van eigenaren doet er alles aan om dat verblijf plezierig te houden, voor een bescheiden investering per maand: € 203. Appartementen als deze staan er niet veel te koop, op zo’n locatie en met zoveel woonoppervlakte. Daarom is de prijs van € 549.000 kosten koper meer dan gerechtvaardigd.

Facebook


Twitter

Instagram


You Tube

Woningaanbod ook op youtube  
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?